Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
slm arkadaşlar ismim mehmet ali pehlivanlar ist fatih te oturup aynı zamanda emlak gayrimenkul danışmanlık işyerim var hafif ofroad yapmaktayım maksadım ailem le mesire yerlerine mahkum olmadan doğanın güzelliklerinden faydalanmak, geziler olduğundada katılıp...
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
sofulara devam :) bu arada bu siteye rtesim yüklemek baya kolay mış diğer sitede bir türlü beceremedim eğer videoda yüklemek kolaysa bir kaç video da var ;)
Ynt: Araç Kurtarma Operasyonu
yavf hocam bu forumda neden ahmet abinin cazibesine dayanamayıp dişi bir yarasa tarafından öpüldüğünü ; :-* :-* ve ve zavallı yarasanın kalbi dayanamayıp :D ruhunu teslim ettiğinden ;D ;D kimse bahsetmemiş yoksam benmi kaçırdım
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
slm arkadaşlar kısmetse en azından ortaköyde gün doğumuna bende eşimle katılabilmeyi düşünüyorumküçük bebek olmasa tüm etkinliğe katılırdık ama kısmet bakarsınız bu yaştan alıştırırız keratayı he bu arada...
Ynt: Araç Kurtarma Operasyonu
mücahitim S.A. nasılsın yazlıktan döndünmü? yapamadık bi kemerburgazda mangal keyfi şöle bi toplanalım aytekin sen ben ve mahmut senin sandeviçlerin arasında mangal güzel gidiyo ;D
Ynt: Jeep Tarihçe
uğur Paşam bilgiler için çok tşk.yazılarından anladığım kadar sen bu konularda baya tecrübelisin senden bir ricam bana kişisel bilgilerini (tel no veya msn ) göndermeni rica ederim bazı sorularım olacak yardımcı olursan sevinirim