Arama sonuçlarınız

1. ahmetti

5.9 jeep 3" yükseltme problemi

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi valla arkadaşlar arabamı çok sevdiğim için, ondan özür diledim ve getleri söktürdüm. tekrar orjinal haline geri döndü. aracımı üzmemek için araziden vargeçtim. drag'a devam.... varsa meraklısı her zaman her yerde kaldırabiliriz ;D ;D ;D

2. ahmetti

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi gökhan kardeşim aracı yükselttikten sonra hemen rot balansada soktum. yanlız hiçbişey değişmedi
  3. ahmetti

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi teşekkür ederim yorumunuzdan ötürü. inşallah sadece direksiyon amortüsöründendir, keşke konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi bir arkadaş çıkarda sorunu çözmemde bana yardımcı olur. lütfen bana yardımcı oluuuunnn ??? ??? ???

4. ahmetti

canım kadar sevdiğim 98 model 5.9 aracıma 3" yülseltme taktırdım. ( 4 adet uzun amatisör, 4 adet 3" takoz ) araç 100-120 km hıza ulaştığında direksiyon kontrolden çıkacak kadar sallanıyor ve aracın ön kısmı zıngır zıngır sannanıyor sorunu nerde yaşıyorum konuyla ilgili akıl sahiplerinden yardım...
  5. ahmetti

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. ayrıntılı cevap için teşekkürler

6. ahmetti

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

7. ahmetti

Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti en yakın zamanda canavarı ormana salacağız ;D ;D
  8. ahmetti

Satılık 97 Model ZJ JEEP CHEROKEE

Ynt: Satılık 97 Model ZJ JEEP CHEROKEE hayırlı satışlar ;D hala güncelmi ;D yani merak ettimde ;D hayırlı satışlar...
  9. ahmetti

ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti

Ynt: ZJ Grand Cherokee İçin Yükseltme Kiti arkadaşlar yükseltme kiti derken takozdan'mı bahsediyorsunuz başka bişeymi var bilmediğim???

10. ahmetti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti ömer sende piyasayımı kızıştırıyon kardeşim ;D ;D bu yorumundan sonra pazarlık bile yapamayacağız olacak iş değil ;D

11. ahmetti

Yükseltme Kitleri Cherokee Grand Cherokee

Ynt: Yükseltme Kitleri Cherokee Grand Cherokee 1000 tl den yükseltme kiti sattığınıza göre yok satıyorsunuz. veya mesajlarla ilgilenmiyorsunuz, eğer mesajımı aldıysanız bende 98 zj 3" kit arıyorum var ve fiyatı değişmediyse Ahmet ÇEVİRGEN 535 635 41 33 arayın görüşelim
  12. ahmetti

Satılık Sıfır Vinç

Ynt: Satılık Sıfır Vinç bir işarettte buraya...

13. ahmetti

Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata

Ynt: Çikma Yedek Parca, Makul Fiyata bir işarette benden :-\
  14. ahmetti

Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti ellerinize sağlık tavan sepeti çok hoş olmuş, kibar ve sade. ayrıca jeep yazısıda konuşuyo yani ;D fiyata kargo dahilmi?? sepetten istemiş olsak biz burda montajını yapabilirmiyiz acaba??? görüşmek üzere!!!
  15. ahmetti

Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) teşekkür ederim Ertuğrul abii, evet canavar yeni.. haklısınız çoktandır foruma girmiyordum abi. iş güç işte ne yaparsın.. nee :o karadeniz gezisimi var ??? hemen koşsam yetişebilirmiyim ;D nerde ne zaman nasıl??? saygılar abicim

16. ahmetti

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)
  17. ahmetti

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) evet evet ne zaman gidiyoruz... birde 5.9 cherokee'yi deneyelim. hatırlarsanız 5.2 her yere çıkamıyordu :::-))
  18. ahmetti

Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

19. ahmetti

Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri

Ynt: Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri vallaha ayıp kardeşim... bir offroad aracını sadece diğer bir offroad aracı çeker... sizin maşallahınız var insanlara çektirmişsiniz ne kadar ayıp ne kadar ayıp ;D ;D ;D
  20. ahmetti

Kayseri Off-Road Grubu (Erciyes)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu (Erciyes) ne olursan ol yine gel ::)) ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz