Arama sonuçlarınız

1. cahidim

41 Yasinda 900bin Kmde Ilk Sahibinde Reno

Bu arac az once kurumun onune park edince hemen sardim muhabbeti amcayla. Amaca emekli albay, hayatindaki ilk ve tek araci bu reno12 1976 da sifir almis tegmenken. 3 kere 250bin devirmis suan 150bindeymis. Motora 1kere gomlek yapmislar 1kerede sekman atilmis okadar. Hala benzinde kullaniyor...

2. cahidim

Bu Arac Gercekten Yuruycekmi????

Calistigim yerde (capa) bu araci gordum. Bunun gercekten yuruycegini tahmim etmiyorum ama ustunde coook asiri emek var bosuna da degil demek. Siz degerli forum uyelerinin fikirlerini merak ediyorum!! Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cahidim

Appstor'da offroad oyunu?

Arkadaslar herkese selam. Nezamandir bakiniyorum dogru duzgun bi oyun bulamadin. Sizin oynadiginiz zevkli oyun varmi telefondan oynayabilecegimiz ama appstorda? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. cahidim

El yapimi rc 77 ford f150

Bu adam resmen sanat icraa ediyor. Bukadar birebir ayni yapan henuz gormedim. Baska boyle projeleride var kanalinda. Tr de rc'yle ilgili pek kimse yok ama izlemesi bile cok zevkli. http://youtu.be/a_Dvap18PLc
  5. cahidim

4x4 isuzu kamyondan motorkaravan

http://youtu.be/VN_i1Fz0QX4 Arkadaslar selam. Gecen azeri bi abimiz unimog'dan karavan yapti baska bi abimiz 4x4 sprinterdan karavan soruyordu. Derken bunu gordum netten. Trde neden bu araclara emek verilmiyor. Ben karavanci olsam 4x4 araclardan karavan yapardin. Cunku karavan kamp isi...

6. cahidim

Terimler sozlugu ??

Herkese selam Yeni uyelerdenim, daha dogrusu yeni offroad meraklisiyim suan bi 4ceker ariyorum almak icin. Ama bu offroad olayi hakkinda pek bilgim yok forumu 3-4gundur gece gunduz hallaca cevirdim cok seyler ogrendim. Ama bircok terimi kavrami bilmiyorum. Baska forumlarda raslamistim boyle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri