Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bükreş'de Booking üzerinden bulduğum Swallows Hostel de kaldık. Orta yaşlarda çiftin işlettiği bir aile işletmesi.Villanın bahçesinde özel otoparkı mevcut. Çok temiz ve güzel bir yer. Merkeze taksi ile 5 dakika sürüyor. Bükreş de taksi ücretleri çok ucuz.
Bulgaristan'ın Ruse ile Romanya'nın Giurgiu arasında bulunan Friendship köprüsü iki ülkeyi birbirinden ayırıyor. köprüdeki yenileme çalışması trafiği felç etmiş. Biz köprüyü geçerken yolu fasılalı olarak bi geliş bi gidiş şeklinde vermişler bu yüzden çok uzun araba kuyrukları vardı. Bizin...
Yollar genellikle güzel fena sayılmaz. Bulgaristan'ın Veliko Ternovo bölgesi diğer yerlere göre daha virajlı ama güzel ormanlık alanlardan geçiyorsunuz. Romanya sınır girişinde ki sınır köprüsü üzerinde yenileme çalışması nedeniyle yol fasılalı veriliyor buda çok fazla trafik olmasına neden...
06 Temmuz sabah erkende Edirne'den Kapıkule sınır kapısına doğru yola çıktık. bir kaç gündür aklımızı hep o aynı soru tırmalayıp duruyor acaba bu yılda X-Ray denk gelecek mi ? Daha önce bu işlemden geçenler ne kadar can sıkıcı ve vakit kaybı olduğunu bilirler bu yüzden baya bir erken çıktık...
İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzunca bir süre giremedim. Sitenin yeni hali gayet güzel olmuş fakat eski fotoğraflar kaybolmuş. Yinede emeği geçenlere teşekkür ederim.
Büyüklüğü sorun etmeyen arabayla kamp yapıcak arkadaşlar için bir iki önerim olucak. Bu yıl çıktığım yurtdışı tatilinde genelde çadır kurduk. Tatile çıkmadan önce aldığım ve hiç deneme fırsatı bulamadığım ve tam bir fiyasko olan çadır easycamp twin modeliydi
Tents | Wilmington Twin | Easy Camp...
Geziyi 2014 yılında yapmıştım benzer bir geziyi bu yılda yaptım fakat bu yılın notlarını daha yazamadım. Maliyet konusu kişiden kişiye değişir ben yaklaşık 2500 euro civarı harcadım. Karavanım henüz olmadığı için bu konuda bir yorum yapamıcam.
Ynt: Arabayla Avrupa Turu
iyi dilekleriniz için teşekkürler şuan viyanadayız yaklaşık 4500 km yol yaptık artık gezimizin son 3-4 günü şuana kadar her şey çok güzel. Sizlerede Kazasız ,belasiz, mutlu yolculuklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun
Benim aracım Honda civic 2013 model axa sigorta gecen yılda 30 küsüre yaptırmıştım bu yılda aynı fiyata yaptırdım.
Kredi kartı konusunda sıkıntı yok şimdiye kadar kredi kartı geçmeyen benzinlik görmedim. Komisyonda uygulamıyorlar. O günkü merkez bankası kuru üzerinden...
Arkadaşın konusu ama bildiklerimi paylaşayım. Uluslar arası ehliyet 1 yıllık oluyor.Sigorta ise ne kadar çıkacaksınız size kalmış 15 günlükten başlıyor. karavan ile ilgili bir bilgim yok