Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Güle güle kullanın resimlerin yanında detaylı video da çekersen bizler için daha faydalı olur. Tekrar kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle

2. keremcimen

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Takipteyiz
  3. keremcimen

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Bence teslim alınca birde kantara cıkın bakalım boş ağırlığı ne kadar gelicek

4. keremcimen

Sizlerin tecrübeleri bizler gibi yeni karavan alıcak arkadaşlar için bulunmaz bir niğmet. Aklımdan geçen karavan PİNO karavandı fakat yazılanlar çizilenler ortada bizde bu isteğimizden vazgeçtik. Sıra sizde bakalım sizlerin yazıcakları saly karavanıda etkileyecekmi. Türkiyede yaşıyorsak ve yerli...
  5. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Evet estergonu atlamak zorunda kaldık kısmetse bu sene gezi programına dahil edicez

6. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Tabi telefonum 0 505 4335936 herkonuda bilgim dahilinde yardımcı olurum.

7. keremcimen

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın. İlk önce benimde tercihim pino karavandı fakat forum da bu firma ile ilgili olumsuz yazıları görünce fikrimi değiştirdim. Umarım sizden de olumsuz bir yazı dizisi görmeyiz. Bu başlığı ilgiyle takip edicem ve...
  8. keremcimen

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Acaba güneş paneli kalorifer gibi donanım ekleticekmisiniz. Mahsuru yoksa fiyatıda paylaşırmısınız.
  9. keremcimen

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Sevgili pino karavan şuan bir karavanım yok. Sizi fabrikanızda da ziyaret etmiş biri olarak bende birkaç şey yazmak istiyorum. Diğer karavan firmaları niye eleştirimiyor demişsiniz, diğer markaların hiçbirinin avrupa standartlarında üretim yapıyoruz diye bir iddası yok. Siz eğerki biz avrupa...

10. keremcimen

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Adria karavanı türkiyede satan yok sanırım.

11. keremcimen

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Bende çekme karavan düşünüyorum aracım honda civic 1.6 125 bg benim aracımda yetersiz. 1600 cc 115 bg üstü dizel bir araç 1000- 1100 kg civar karavanlar için yeterli bence ama x-trail çok daha iyi daha yüksek kg karavanları rahatça çeker
  12. keremcimen

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri 1600 cc aracınız muhtemelen benzinli. Birde yerli firmadan beğendiğiniz karavan 1290 kg deselerde bence eklentilerle bu kg çok çok üstünde olucağını tahmin ediyorum. Aracınız bence böyle bir karavanı düz yolda çekebilsede yokuşlarda...

13. keremcimen

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri ...
  14. keremcimen

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri ....
  15. keremcimen

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Ben istedikleri taktirde avrupa karavanlar ayarında karavan yapabileceklerine eminin. Fakat daha fazla para kazanmak için ve türkiyede bu yönde talebin az olmasından dolayı yapmıyorlar.

16. keremcimen

Bildiğim kadarı ile Türkiyede knaus satan yok weinsberg marka satıyorlar. Bu markanın ithalatcısı ile yaklaşık 2 ay önce görüştüm. Bazı eklenti paketleri ilave edilmiş olarak 40-45 tl arasında bir fiyat verdiler. İçerisinde ki 12 v tüm ekipmanlar ile bir yerli karavan alsak o da bu fiyata yakın...
  17. keremcimen

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Tecrübeleriniz benim gibi karavan sahibi olacaklara çok faydalı ilgiyle takip ediyorum.
  18. keremcimen

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Karavan çeken tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verirler ama towcar.eu sitesinden arabanın marka modelini yazarak nasıl bir karavan çekilebilir öğrenebilirsiniz.

19. keremcimen

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Çok teşekkürler.Tekrar kazasız belasız tatil ve yolculuklar dilerim. İyi günlerde kullanın
  20. keremcimen

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) kalorifer için 1000 euro fazla değilmi. Hangi marka model taktırdınız özellikleri neler. Site de bazı arkadaşlar webasto veya shava taktırmışlar fiyatları uygundu. sizin ki biraz farklı sanırım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR