Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olur inşşallah. İç resimlerinide koyarsanız sevinirim. Muhtemelen ruhsat çıkartıcaksınız. Tüm belgelerde elinizde sanırım. Şu haliyle size nekadara maloldu bu soruyu cevaplarsanız sevinirim.

2. keremcimen

Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim...

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Güzel bir gezi. Takipteyim
  3. keremcimen

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Çekme karavanların sigortası var mı? Ben yok diye biliyorum. Hem Türkiyedekilerin çoğunun ruhsatı bile yok

4. keremcimen

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Valla sende haklısın istanbulda hele Ankarada keçiörende araba kullandıktan sonra...
  5. keremcimen

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Bu arada rusyada araba sürmek vidiyolarını izledim gözüm korktu

6. keremcimen

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Yani 7 gün sıkıntı yok. Takribi benim rusyadan çıktığım güm 4.gün olucak registireye gerek yok sanırım.

7. keremcimen

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Cevabınız için teşekkürler bu registire ile ilgili bugun konsolusluktan mail geldi ve rusyaya girişinizden itibaren 7 iş günü registire yapmanıza gerek yok demişler. Siz 3 iş günü yazmışsınız...
  8. keremcimen

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Merhaba göndediğim bu link üzerinden ülkelerin akaryakıt fiyatlarına bakıp maliyet hesabı yapabilirsiniz. http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=7 Letonya bulgaristan üzerinden...
  9. keremcimen

Almanya

Ynt: Almanya Dün açılmamıştı bu akşam açılıyor elinize sağlık

10. keremcimen

Almanya

Ynt: Almanya Video çalışmıyor tekrar koturol edermisiniz

11. keremcimen

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan Karavanınız hayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde güzel gezilerde kullanırsınız. Birde bu donanımıyla karavanınızın maliyeti hakkın da detaylı bilgi verirseniz benim gibi karavan almak isteyen arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz.
  12. keremcimen

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isv Yazınız çok güzel baştan sona bir solukta okudum. Çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız önümüzdeki yıl planladığım gezi için çok yardımı olucak. Bu yıl garda gölünde lido campigde bizde baya bi...

13. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Ahmet bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu bizim ilk yurt dışı gezimizdi. Karavansız ve çocuklu bir aile olarak çok güzel 22 gün geçirdik. Eksikliklerimizi gördük ve kısmetse seneye daha güzel hazırlanıp yeni maceralara atılıcaz. İnşallah yazdığımız...
  14. keremcimen

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan Pino konusunda diye fazla söz yok. Dediğiniz gibi şuan fuardaki tek türk üretici.
  15. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Pino 3.75 modelinde wc duş yok mu?

16. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

O tarz bir araba kullanmak istemediğim için seçenekler arasında yoktu. Ama cady 1.6 tdi 105 beygir olabilir
  17. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

Evet fiyatlar yüksek. Bugun tako firmasıyla görüştüm weinsberg 400 lk modeli için 45 bin tl fiyat verdiler. Bu fiyatlar baya yüksek.şuan benim aracım honda civic 1.6 125 bg fakat bu aracın 750-1000 kg bir karavanı sağlık çekebileceğini düşünmüyorum. Çeken araç için ford cmax 1.6 tdi veya skoda...
  18. keremcimen

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan Teşekkürler. Peki 740 kg üzerinde yazan mı yoksa siz kantarda ölçtünüz mü. Çünkü bir arkadaş forumda erba hafta sonu karavanı aldını üzerinde 500 kg yazdını fakat kantarda tartınca karavanın 850 kg olduğunu yazmıştı, bende çekme karavan almak istiyorum. Şuuan araştırma...

19. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Malum site yazmışsınızda hangi site link verirsen bi incelemek istiyorum. Sahibinden dekini diyorsan o ilanın gerçekliği bi ara forumda tartışılıyordu
  20. keremcimen

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz