Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu Zevkle takipteyim

2. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Facebook sayfasında Nail KARA beyin polonya malı karavanı çok güzel ama öyle temiz karavan bulabilirmiyiz bilmiyorum. 1-2 sene içerisinde bende bir çekme karavan istiyorum. Muhtemelen küçük bulamıyacağım için 4.25 ebatlarında 4 kişilik bir karavan alıcam. Oda...
  3. keremcimen

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu Giriş ücretleri hakkında da bilgi verirseniz sevinirim

4. keremcimen

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu Bazı sitelerde tuz madenlerinin sadece rehber eşliğinde gezildiği yazılmış.
  5. keremcimen

Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu Krakowa 16 yıl önce gitmiştim ama sadece old town nı gezmiştim, kısmetse bu yıl yeniden gitmek istiyorum. Tuz madeni ve kamp la ilgili biraz detay verrebilirmisiniz

6. keremcimen

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Erba 3.40 modeli ile ilgili bir arkadaşın yazısı vardı. 500 kg diye aldım 800 kg çıktı diye ama tam hatırlamıyorum. Siteyi bir araştır istersen

7. keremcimen

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Sorun şu kamp için gösterdiğiniz ürün çok güzel fakat karavanın ocağı için ne kadar uygun.
  8. keremcimen

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan Karavanınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kulalanın. Çektiğiniz aracın bilgilerini verirmisiz. Birde karavanınız kaç kg hiç kantara çıkartıp gerçek kilosunu ölçtünüz mü.
  9. keremcimen

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa bey evinize hoşgeldiniz güzel bir gezi yaptınız sizi zevkle takip ettik. Çekme karavan konusunda tecrübeleriniz bizler için çok önemli.

10. keremcimen

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Nerde yaptırdınız çok merak ettim.

11. keremcimen

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Busene bulgaristan sınır kapısından çıktım. Her ihtimale karşı uluslararası ehliyetimi çıkarttım. 12 ülke gezdim yolda 3 4 kere polis çevirmesine takıldım. Evrakları istediklerinde türkiye ehliyetini verdim hiç kimse bu ehliyet olmaz...
  12. keremcimen

Letonya, Rigaaaaaa...

Biraz araştırma yaptım yerin 300 m derinliğine kadar iniliyor. Yaklaşık 15 km genişliği varmış. Sadece 2 km lik bir alanı müze şeklinde. İçerisinde tuzdan heykeller varmış. Siz bu sene gezerseniz paylaşımınızı bekliyororum önimüzdeki yaz için bana da rehber olur. Krakowa 16 yıl önce görev için...

13. keremcimen

Letonya, Rigaaaaaa...

Ynt: Letonya, Rigaaaaaa... Polonya da krakow yakınlarında tuz madeni var orayıda görmenizi tavsiye ederim
  14. keremcimen

Lpg Tüpleri

Verdiğim link te hem yakıt fiyatları var hemde ülkelerin lpg dolum ağzının bilgileri var http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=7
  15. keremcimen

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Onun yerine küçük bir lpg tankı yaptırsanız. Bittiğinde doldurmak daha kolay olur. Yurt dışında da bittiğinde sorun olmaz

16. keremcimen

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla bey döşemelerin rengi çok güzel olmuş. Çok canlı
  17. keremcimen

Letonya, Rigaaaaaa...

Ynt: Letonya, Rigaaaaaa... Güzel ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Önümüzde ki yaz için planladığım polonya litvanya letonya estonya gezisi için ışık oldu.
  18. keremcimen

Lpg Tank Değişimi Yapmak İstiyorum. Muayene Hakkında?

Ynt: Lpg Tank Değişimi Yapmak İstiyorum. Muayene Hakkında? Tankı değiştirdiğini tankın üzerindeki imalat yılından anlıyor

19. keremcimen

Ynt: Lpg Tank Değişimi Yapmak İstiyorum. Muayene Hakkında? Devlet diyorki kardeşim sen arabaya bir tadilat yaptın var olan birşeyi değiştirdin onun için bunun projesini getir diyor getirincede hadi bide muayne yapalım diyor. Kısacası devlet soygunculuk yapıyor.
  20. keremcimen

2 sene önce aldığım arabanın bagajında silindir tüp vardı. Bagajı kücülttüğü için simite cevirttirdim. Yeniden tadilat projesi çıkartılması gerek. Hemen muayneye girmeye sanırım gerek yok. Benım muaynenin bitmesine 6 ay vardı projelerimi sakladım ozaman girdim. Ama bazı yerler projeye gerek yok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR