Arama sonuçlarınız

1. cahidim

Aranıza Yeni Katıldım Bir Soru Sorup Çekip Gitmeyeceğim T3 Alıcam Yardımcı Olurmusunuz.

Ynt: Aranıza Yeni Katıldım Bir Soru Sorup Çekip Gitmeyeceğim T3 Alıcam Yardımcı Olurmusunuz. Oncekikle hosgelmissin sonralikla turbo taktirabilirsiniz bence. Motor alt yapisi saglamsa tabi. Ama boyle guzel bisey olsun derseniz pistonu kolu falan baktirin gerekirse degistirin falan turboyu...

2. cahidim

Nihayet Prado Sahibi Oldum

Ynt: Nihayet Prado Sahibi Oldum Benzinmi dizelmi kac motor yakiti nedir olcebildinmi? Allah tas degdirmesin Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. cahidim

Camper Dizaynım

Ynt: Camper Dizaynım Yatak? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. cahidim

Nihayet Prado Sahibi Oldum

Ynt: Nihayet Prado Sahibi Oldum Masallah cok guzel hayirli olsun. Km kac? Motor hp falan nedir? Fiyati nedir? Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. cahidim

Bacağa Balta Vuruşu

Ynt: Bacağa Balta Vuruşu Bu videoda amac ne Sent from my iPhone using Tapatalk

6. cahidim

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım Abicim araci alirken sormadinmi kac motor orjinalmi degismismi nedir? Rasgele alip topladin heralde Sent from my iPhone using Tapatalk

7. cahidim

Elazığ Keban Fotoları

Ynt: Elazığ Keban Fotoları Vay benim memleketim. Selalede alabalik yedizmi? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. cahidim

5.2 V8 Muhteşem

Ynt: 5.2 V8 Muhteşem Hakkaten bu nasil araba bu kadar temiz yeni gordum. Km kac? Bide kaca bagladiz? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. cahidim

Kendi Karavanını Nasıl Yaparsın Kitabi. (ıngılızce)

Ynt: Kendi Karavanını Nasıl Yaparsın Kitabi. (ıngılızce) Orjinal Sent from my iPhone using Tapatalk

10. cahidim

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi Koministsiniz heralde. Yanlis anlasilmasin karsi oldugumdan falan degil sorum gercekten merak ettigimden. Genelde kominist hakaret olarak algilaniyor. Oysa ben cok ciddi saygi duyarim koministlige. Ama onaylamam o ayri mesele. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. cahidim

Yeni Ford Explorer Trakya Arazilerinde

Ynt: Yeni Ford Explorer Trakya Arazilerinde Tipi dehset. Video olsada izlesek Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. cahidim

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Bencede temiz bi disco2 al hem rahat et hem ozguvenin olsun hem kaliten olsun hem karizman olsun hemde guc kuvvey saglamlik olsun. Cok babayigit bi araba. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. cahidim

1987 Ln65 2.4 Dıesel

Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel Fotolari bekliyoruz Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. cahidim

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? Abicim buji hava filtresiyle basladin grandcherokeyle bitirdin. ilginc bi guc arttirma operasyonu olmus :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. cahidim

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor Kardesim helal paraysa dusunme hersey yerine gelir Sent from my iPhone using Tapatalk

16. cahidim

Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5

Ynt: Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5 Ee yapim asamasi gezi notlari video falan yokmu? Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. cahidim

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Ölü doğanlar :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Geri kamera ve ekrani nerde abi Sent from my iPhone using Tapatalk

19. cahidim

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Eger tamirciye yaptirirsaniz aynen o fiyat. Adamlar saat ucreti 50-100€ talep ediyor. Ama kendin yaparsan piyasa dolu parca ucuz ucuz. Hatta bi tane yurumeyen 500€ ya parca icin yedek almayi dusunuyorum. Asil para tutucak olan ise sigortasi. Burda...
  20. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Sonucu heyecanla bekliyoruz Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Geri