Arama sonuçlarınız

1. cahidim

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Haklisin abi. Suara iyice taktim kafaya. Ben fransada yasiyorum burda araclar cok ucuz yakit cok ucuz iscilik coook pahali. Bunun icin cogu insan kendi arabasini kendi evini kendi tamir eder yani insanlar mecburen alet hirdavat alir eli alisir bizimkide...

2. cahidim

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Abi hos gelmissin :) biraz gec oldu ama Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. cahidim

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Abi hos gelmissin :) biraz gec oldu ama Sent from my iPhone using Tapatalk

4. cahidim

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Abi sadece merak degilde mesleginde ona uygun olmasi lazim. Mesela ben ogretmenim nekadar merak edersem edeyim ve yetenegimde olsa kendimi gelistirecek ne mekan ne tanidik ne imkan olmuyor. Unideyken dedim gideyim bi tamirciye cirak olarak gireyim ama baktim...
  5. cahidim

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Birde lastikler cok iceride disa almak lazim Sent from my iPhone using Tapatalk

6. cahidim

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Ben tr ehliyetiyle Fr D I E B NL ulkelerini gezdim cogunda ehliyetime baktilar kimse sormadi uluslararasi ehliyeti. Ilk defa sizden duyuyorum Sent from my iPhone using Tapatalk

7. cahidim

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Abimde kafa zehir :) nasil yapsak da senin gibi olsak be abi Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. cahidim

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Bide sundan abi http://youtu.be/XwpKjEa4LYY Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. cahidim

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Tekin abi konu cok farkli ama bunu gorunce direk sen aklima geldin. Dedim bunu yapsa yapsa tr de sadece tekin abi yapabilir. Daha once ilgi alanina girdimi abi bu paletli araclar. Hatta bunlari 4x4 araclara tak cikar yapiyolar ya kar aparati olarak. Ne...

10. cahidim

Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum Fotolari bekleriz hatta arazi videolarini Sent from my iPhone using Tapatalk

11. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Abicim bisey sorsam Bu karavan klozetlerinde hep aklima takilir tazyikli su veriliyormu nasil veriliyor temizliyormu taharet muslugu mumkunmu ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. cahidim

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) Offroadsuz olmaz. Bi takim 32-33' at jant lastik 3' yukseltme hafif offroad icin yeter. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Puzzle doseme :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. cahidim

Tuk Tuk ile Dunya Turu

Ynt: Tuk Tuk ile Dunya Turu Kimseden cevap gelmemis. Uzuldum Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. cahidim

Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi)

Ynt: Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi) Bu 65 ise bundan sonraki kasaya kac isterler. Insallah hayirli bi satis olur Sent from my iPhone using Tapatalk

16. cahidim

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Insallah. E bi video falan yokmu? Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. cahidim

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır 40 yil dusunsem aklima gelmiycek bi konu helal olsun Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. cahidim

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Arac onnumara lastikler ama lastikler gazoz kapagi olmus. Bu araca en az 35-36 lastik gider Sent from my iPhone using Tapatalk

19. cahidim

Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) Heycanla bekliyoruz Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. cahidim

Syncro Hakkında Yardım

Ynt: Syncro Hakkında Yardım Simdi benim anladigim millet diyor ki yahu bunun motoru sanzimani orani gucu yeri onu arkasi uymasi uymamasi vesaire sorun olabilir, tekin bey de diyor ki: abiler ben bu isin ustasiyim bunlar ivir zivir bize sifirdan bile yaparim da ugrasmak istemiyorum :)) Sent...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR