Arama sonuçlarınız

1. cahidim

T3 Syncro Ve T4 Syncro Karşılaştırma

Ynt: T3 Syncro Ve T4 Syncro Karşılaştırma Bir facebook sayfaniz yada youtube kanaliniz varmi? Nasil daha yakindan inceleyebiliriz? Sent from my iPhone using Tapatalk

2. cahidim

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Arabada sorunmu var fiyati cok ucuz sanki Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. cahidim

Terimler sozlugu ??

Ynt: Terimler sozlugu ?? Get yukseltme nedir? Baska ne cesit yuksetme var? En sagliklisi hangisidir? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. cahidim

Subaru Forester Mountain Rescue..

Ynt: Subaru Forester Mountain Rescue.. Ben subarunun st wrc falan olanlarina hayranim. Onlarda bana hayal. Satin almasi kolay da binmesi zor.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. cahidim

Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum..

Ynt: Sonunda 2009 Forester A Lpg Takıyorum.. Kirmizida gecti Sent from my iPhone using Tapatalk

6. cahidim

Subaru Forester Mountain Rescue..

Ynt: Subaru Forester Mountain Rescue.. Subaru aahhh subari ulasilamayacak hayallerr Sent from my iPhone using Tapatalk

7. cahidim

Vw t3'ü Syncro Yapmak

Ynt: Vw t3'ü Syncro Yapmak Videodan anladigim eleman araya bi parca eklemis kendi icadi muhtemelen, o da arazi vitesi gibi bisey ama eleman onden arkadan cekisi ve yuc dagilimini bu parcadan ayarliyor. Bi ayrinti daha eleman kel kisa pantolonlu bi amca :))) Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. cahidim

Tahranın Balta Versiyonu

Ynt: Tahranın Balta Versiyonu Aynen dedemin dehresinin uzun saplisi :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Alkol katkisi ne icin abi Sent from my iPhone using Tapatalk

10. cahidim

Appstor'da offroad oyunu?

Arkadaslar herkese selam. Nezamandir bakiniyorum dogru duzgun bi oyun bulamadin. Sizin oynadiginiz zevkli oyun varmi telefondan oynayabilecegimiz ama appstorda? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. cahidim

4x4 isuzu kamyondan motorkaravan

Ynt: 4x4 isuzu kamyondan motorkaravan Sahin doganlarin 10bin fiatlarda satildigi ulkemizde sizde haklisiniz. Ama dedim hani manyagi vardir zengin olan falan acaba yapiliyormu diye merak ettim
  12. cahidim

El yapimi rc 77 ford f150

Bu adam resmen sanat icraa ediyor. Bukadar birebir ayni yapan henuz gormedim. Baska boyle projeleride var kanalinda. Tr de rc'yle ilgili pek kimse yok ama izlemesi bile cok zevkli. http://youtu.be/a_Dvap18PLc

13. cahidim

Satılık Full Off Road Donanımlı 3.9 Manuel Range Rover Classic

Ynt: Satılık Full Off Road Donanımlı 3.9 Manuel Range Rover Classic Cok guzel fiyat. Olsada ben alsam
  14. cahidim

4x4 isuzu kamyondan motorkaravan

http://youtu.be/VN_i1Fz0QX4 Arkadaslar selam. Gecen azeri bi abimiz unimog'dan karavan yapti baska bi abimiz 4x4 sprinterdan karavan soruyordu. Derken bunu gordum netten. Trde neden bu araclara emek verilmiyor. Ben karavanci olsam 4x4 araclardan karavan yapardin. Cunku karavan kamp isi...
  15. cahidim

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! Istanbulda yeditepe universitesinin onune bi gelin hele ogrencileri gorun :))) corvetler mustangler ferrariler porchelar hummerler.. Landleri x5 x6lari falan saymaya gerek yok :)

16. cahidim

Satılık Unimog 404 S

Ynt: Satılık Unimog 404 S Amerikanciyiz demek. Cok para ve emek ve zahmet ve sabir lazim
  17. cahidim

Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma

Ynt: Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma Iste klasik at ve mt lastiklervar 31-32-33 inc falan. Ama onunda camurluk olculeri falan ona dikkat ettinmi tamam. Yukseltme kitinide unutma
  18. cahidim

Satılık Unimog 404 S

Ynt: Satılık Unimog 404 S Son cumle can alici :) resmen fidye isteseler kabul diyorsunuz. Buarada siz niye satiyorsunuz. Bu arac yatirim aracidir 3 yil sonra 40-50 bine verirsiniz

19. cahidim

Abartmanın Sonu

Ynt: Abartmanın Sonu Tehlikeli sularda yuzmusler :))
  20. cahidim

Lada Niva Suyla Arası Yok...yardım

Ynt: Lada Niva Suyla Arası Yok...yardım Yapa hocam tam lada niva arefesideyim korkutma beni

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR