Arama sonuçlarınız

1. cahidim

Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma

Ynt: Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma Yada soyle bisey yapabilirsiniz belki: tam arazi tipi asfaltya kullanilmayacak bi takim lastik bide ucuzundan jant alin. Araziye cikacaginiz zaman lastikleri degistirin cikin. Heralde kendiniz evde degistirebilirsiniz lastikleri. Asfalt icinde tam asfalt...

2. cahidim

Güzel Bir Uygulama

Ynt: Güzel Bir Uygulama Parca fiyati normal turkiyedeki gibi. Bunun icin burdaki turkler araplar genelde yag degisimi kayis degisimi falan hep kendileri yaparlar. Ben bile suan kendi arabamin yagini suyunu filtrelerini kendim degistirebiliyorum. Kayis isi biraz karisik okadar :) onu da cozecem...
  3. cahidim

Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma

Ynt: Hafif Ofroad Gezileri Ve Kamp Yapma Abicigim o arabayi sat orta halli bi asfalt arabasi al bide ucuzundan bi lada niva yada suzuki al vur daga tasa istedigin kadar oyna sagiyla soluyla kir dok ucuz ucuz parcasiyla tamiriyle ugras zevk al.

4. cahidim

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Abi dibi marley yapaydin :)) saka bi yana super proje sonunu merakl bekliyoruz
  5. cahidim

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Proje mukemmel ellerine emeginize saglik. Tek elestiri aracin arkasi fazla sallaniyor fazla yaylaniyor daha sert yay amartisor takarsaniz daha az sallanirsa daha guvenli olur bence

6. cahidim

Güzel Bir Uygulama

Ynt: Güzel Bir Uygulama Ben fransada yasiyorum ne arabalari ne fiyatlara satiyorlar. Ustelik benzin 1.5€ yani turkiyenin 1.5lirasi. Ustelik motorlar hacme gore degil hp ye gore vergilendiriliyor burda. Amma iscilik turkiyenin 5kati. Onun icin tamir olayi yok degistir gitsin. Cok araba az...

7. cahidim

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Valla ben rahatladim abicim. Iyi iyi hayrini gor Allah kaza bela vermesin. Bu da nazari sadakasi olsun :) guzel sevindiren mutlu eden olaylarin hemen ardindan bende muhakkak kucuk bi ariza...
  8. cahidim

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Abi bu ikinci video kilitsiz difransiyel degilmi?
  9. cahidim

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem Gercekten tebrik ediyorum yillarin verdigi tecrube birikim ustalik azin is bu resim herseyin gostergesi. Hep sizin gibi buyuk ustalara buyuk atolyelere imrenmisimdir. Suan benimde elimde amator olarak bi tornavida var insallah yillar gectikce bende sizdeki bu essiz...

10. cahidim

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 Kaner baba siz bu araclari yapip satiyotmusunuz yoksa yapip biniyormusunuz yoksa musteri getiriyor yapip teslimmi ediyorsunuz? Bide mesela bu makine nekadar surdu butun islemler zaman olarak?

11. cahidim

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Vay be hayatimda hic alakam ilgim ve karsilasmam olmayan bi konu :) botun da bukadar cesidi varmiymis
  12. cahidim

Mercedes G Aranıyor

Ynt: Mercedes G Aranıyor Mercedeslerde motor cok muhim degilki. Benim 83 model 280e vardi aldigimda 330binde ve tupluydu diferansiyelinde bosluk vardi vites atince tak diye vuruyordu. 35bin de tupte ben surdum sonra sattik suan hala yollarda goruyorun :) yani alicagin araba bezinlise kmye cok...

13. cahidim

Mercedes G Aranıyor

Ynt: Mercedes G Aranıyor Sasisi ve kupasi saglam herhangi bi g serisi al motoru gittigi yere kadar daya, motor bitince at ustune istedigin motoru 10yil daha bin.
  14. cahidim

1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? Son cumleler hayatin sirri. Helal olsun abim
  15. cahidim

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Sade saftsa yerine takilir ama difransiyele zarar verdiyse biraz ugrastirir okadar. Defender bu ya bise olmaz

16. cahidim

Otostop'la Yolculuk Hakkında

Ynt: Otostop'la Yolculuk Hakkında Avrupada bi sistem var randevulu otostop. Soyle calisiyor. Bi site sadece bu is icin. Mesela ben marsilyadan parise gidicem arabamla tek basima. Siteye girip nerden nereye gidicegimi, saat kacta nerden cikip nerelerden gecicegimi ve kac kisi alabilecegimi...
  17. cahidim

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Abooo cok gecmis olsun. Acaba tamirdr usta hatasi olabilirmi. Debriyaji hidroligi falan degistirirken sokmustur usta sonra ciraga tak demistir cirakta sallamistir unutmustur falan
  18. cahidim

Motorla Rusya / Sankt Peterburg

Ynt: Motorla Rusya / Sankt Peterburg Baba sen bi cilginsin. Sendeki cesaret ben olsa keske

19. cahidim

Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon Nivlarin lastikleri hep ince. Agirligindan dolayimi ince tercih ediliyor
  20. cahidim

Terimler sozlugu ??

Ynt: Terimler sozlugu ?? Eger bu olmazsa agirligin bindigi teker durup hafif olan tekermi donuyor. Virajlarda ise yariyot heralde tutunmayi guclendiriyor kilitsiz difransiyel. Ama offroadda kilitli olan ise yariyor anladigim kadariyla

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR