Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dokurcun, Alternatif Turizmin Cazibe Merkezi
Gelelim inşaallah.Dokurcunu sülüklügöle giderken görmüştük.Tekrar gitme zamanı geldi sanırım.Paylaşım için teşekkürler...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu
Bitti maalesef,erken başlayınca uzun sürecek diye ümitlendik ama yarım saat çok çabuk geçti..Emeği geçenlere teşekkürler.........
Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası
Yakın zamanlarda paşasuyuna giden var mı ? Parkur durumu ile ilgili bilgi alabilirmiyim? Zorluk derecesi, parkur tabelalarının durumu,civardaki tesisler vs...
Ynt: Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf
Coşandere tesisleri yaklaşık 6 km mesafede maçkadan.Eğim için rakam vermek zor benim için ama araçla giden biri olarak çok ciddi bir eğim olmadığı düşüncesindeyim.selamlar
Ynt: Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008)
2011 Eylülde gitmiştim.Şelaleler çok iyi,orman marmara standartlarına göre daha zayıf ve seyrek gibi,yaylayı görmedim,mereklandım doğrusu.Bahar ola hayrola....
Ynt: Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf
Görmeye doyamadığım yerler, coşandere konaklaması da çok keyifli,Altındere vadisi denen bölge karadenizin en muhteşem vadilerinden biri,fırtına ve ikizdere gibi...