Arama sonuçlarınız

1. saitozsoy

Dokurcun, Alternatif Turizmin Cazibe Merkezi

Ynt: Dokurcun, Alternatif Turizmin Cazibe Merkezi Gelelim inşaallah.Dokurcunu sülüklügöle giderken görmüştük.Tekrar gitme zamanı geldi sanırım.Paylaşım için teşekkürler...

2. saitozsoy

Odayeri Yaylası (Beyköy)

Ynt: Odayeri Yaylası (Beyköy) İlgi çekici,sakin bir ortam,hırpalanmamış bir doğa parçası canlandı gözümde.Tez zamanda gitmeli...
  3. saitozsoy

BALKANLARDA 15 GÜNDE DEVR-İ ALEM.

Ynt: BALKANLARDA 15 GÜNDE DEVR-İ ALEM. Paylaşım için teşekkürler.Bizim de benzer bir planımız için çok yararlı olacak.Tekrar sağolun....

4. saitozsoy

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Bitti maalesef,erken başlayınca uzun sürecek diye ümitlendik ama yarım saat çok çabuk geçti..Emeği geçenlere teşekkürler.........
  5. saitozsoy

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Manzaralar,odun ateşi ve ötesi...... Helal olsun.....

6. saitozsoy

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Yeni bölüm erken başladııı.Gayet güzel ...Tebrikler.........

7. saitozsoy

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.İnşaallah kısa sürede gitmek istiyorum.
  8. saitozsoy

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Yakın zamanlarda paşasuyuna giden var mı ? Parkur durumu ile ilgili bilgi alabilirmiyim? Zorluk derecesi, parkur tabelalarının durumu,civardaki tesisler vs...
  9. saitozsoy

Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009) sultanpınarı yaylasını çook merak ediyorum.İnşaallah bu yıl programımda........

10. saitozsoy

Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf

Ynt: Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf Coşandere tesisleri yaklaşık 6 km mesafede maçkadan.Eğim için rakam vermek zor benim için ama araçla giden biri olarak çok ciddi bir eğim olmadığı düşüncesindeyim.selamlar

11. saitozsoy

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Hayırlı olsun..Gözümüz üzerinizde....Takipteyiz...............
  12. saitozsoy

Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008)

Ynt: Erikli Şelalesi ve Yaylası - Delmece Yaylası Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2008) 2011 Eylülde gitmiştim.Şelaleler çok iyi,orman marmara standartlarına göre daha zayıf ve seyrek gibi,yaylayı görmedim,mereklandım doğrusu.Bahar ola hayrola....

13. saitozsoy

İzmit Aytepe-Beşkayalar-Yuvacık Yürüyüşü

Ynt: İzmit Aytepe-Beşkayalar-Yuvacık Yürüyüşü Her mevsimi başka güzel....tekrar gitmeli.....
  14. saitozsoy

Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf

Ynt: Trabzon, Sürmene ve Sümela Manastırından Bir Kaç Fotoğraf Görmeye doyamadığım yerler, coşandere konaklaması da çok keyifli,Altındere vadisi denen bölge karadenizin en muhteşem vadilerinden biri,fırtına ve ikizdere gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri