Arama sonuçlarınız

1. reinerdiessner

Lütfen Bana Akıl Verin

Evet Türkiye bay lig var ve satıyor Selam reiner

2. reinerdiessner

Lütfen Bana Akıl Verin

Hallo kardeşim bu 10 yilik karavan alma !!! Biraz para üstünde koy yeni karavan Weinsberg alman mali alabilirsin ruhsat problem yok sen daha Gençsen bu eski karavan devamli problem var ve kendisi çok ağır yeni teknik daha iyi selamlar Reiner
  3. reinerdiessner

Yeni Katıldım Ve Tavsiyeye Ihtiyacım Var...

iDeal CB anten 5.50cm 8km amten 2.75cm 4km Bazı gün ve saat daha uzk olabilir Ben almanya yükseltece kulandim biraz faydali aman yasak ......Türkiye yasak mı bilemiyorum Lütfen araştır

4. reinerdiessner

kitaplar Merhaba CB Antenn uzunluğu tam ölçü olmak gerekiyor ve bağlantılı sonra tekrar ayarlama gemiye bu konu kitapla bilgileri veriyor piyasa yükseltici belke bulabilirsiniz aman sonuç pek yok Varza bile 8km geçmez Selam reiner
  5. reinerdiessner

Hallo arkadaş Halk band telsis 1m uzun anten ile 2- 3km göreşmek mümkün 5.5m uzun Antenn 8km göreşmek mümkün Arada bir dış ülke bir istatıon yakaliyorsun Birgün sonra ayını station bulamazin Selam Reiner

6. reinerdiessner

Ducato Karavanda ,hava Destekli Amortisör

İMAJ Karavan benim Ducato monte etmiş Ve Tüv probe siz geçmiş selam Reiner

7. reinerdiessner

Avrupa Gezilerini Kolaylaştıracak ve Tasarruf Sağlayabilecek Linkler.

Hallo Guten tag Herr Akdeniz ich habe eine frage : muss ich mit meinen in der türkei zugelassenen wohnmobil 3.5 Tonnen bei den Gewichts Kontrollstellen in der türkei auch zur Kontrolle rausfahren oder kann ich einfach durchfahren ??? Für eine Antwort wäre ich dankbar reinerdiessner@gmail.com
  8. reinerdiessner

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sayın Ali Gündoğdu Trafik sigorta araştırmak için çok çok teşekkür ederim saygılar Reiner Diessner

9. reinerdiessner

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! teschekür ederim Dostlar bende ankara sigorta telefon ederim

10. reinerdiessner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hallo Harun Bey ne gibi yardımcı olabılırım hangı bilgi ??? selam reiner
  11. reinerdiessner

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hallo Sayın Akdeniz sizde bu forumu hoş geldiniz sizde bir iyi Noeller ve şimdi den Yeni yılın kutlu olsun. belki de bir gün de buluşuyoruz ben 2014 tekrar bir almanja tour yapma planlanıyorum , inşallah/hoffentlich...

12. reinerdiessner

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Reiner Hosbulduk :) Hallo Reiner ich komme auch aus Deutschland geboren in Augsburg, Danke für deine wilkommens grüsse wünsche dir und deiner familie İyi Noeller v e şimdi den yeni yıl kutlu olsun Herkese Selamlar reiner
  13. reinerdiessner

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba sayın arkadaşlar Ben Alman benim adım Reiner 20 yıl den Türkiye Mersin oturuyorum İmaj Karavan Firma bir Karavan yaptırdım. Ve bol bol geziyorum.. benim ana dil Almanca aman Türkçe biraz örendim. herkese Selam /an alle viele grüsse Reiner

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR