Arama sonuçlarınız

1. A

Pajero Ariyorum.

Merhaba arkadaslar, 3.5 V6 ya da 3.2 DI-D Pajero ariyorum. Fazla uzmeyecek,yipranmamis bir arac alacagim. Mumkunse forumdan birisinden almak isterim. Varsa satmayi dusunenler iletisim kurabiliriz. Burak Kaya

2. A

Vx 100 Veya Prado Ariyorum

Merhaba arkadaslar, 1999-2004 arasi VX 100 ya da Prado ariyorum. Fazla uzmeyecek,yipranmamis bir arac alacagim. Mumkunse forumdan birisinden almak isterim. Varsa satmayi dusunenler iletisim kurabiliriz. Burak Kaya
  3. A

Satilik 4 Adet 215/65/16 Lassa Competus A/t

Merhaba, lastikler 4 adet,800 ₺ dir.

4. A

Satilik 4 Adet 215/65/16 Lassa Competus A/t

Merhaba degerli arkadaslar, Aracima yeni ve buyuk boy BF Goodrich aldim.Bu sebeple araci satin aldigimda uzerinde bulunan, oldukca yeni 4 adet lastigimi satacagim. Lastikler Antalya’dadir. Lastiklerde herhangi bir patlak,tamir vs bulunmamaktadir.
  5. A

Pajero Pinin Dodik

Merhaba, Pajero pinin aracim icin dodik ariyorum bir suredir fakat ilerleme saglayamadim. Ureten,ithal eden,elinde olup satmak isteyen olursa gorusebiliriz.

6. A

Bütün Off road araçlarına dodik

Uretim devam ediyor mu?

7. A

Off Road Araçlarına Dodik - Moonvisor - Şnorkel

Konu guncel ise,bana mesaj gonderirmisiniz? Pajero pinin icin dodik almak istiyoum.
  8. A

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Merhaba degerli arkadaslar, Pinin arayisindayim,satmayi dusunen varmi aramizda,ya da halihazirda malum sitedeki ilanlardan onerebileceginiz arac varmidir?
  9. A

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Merhabalar,ismim Burak, yeni uyeyim. RR P38 ya da WJ arayisindayim,konulari okuyorum ancak paylasabilecek kadar bilgi sahibi degilim henuz. Selam vermek istedim.

10. A

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Merhabalar,ismim Burak, yeni uyeyim. P38 arayisindayim,tum konulari okuyorum. Henuz ekleyebilecegim kadar bilgim olmadigindan konularla ilgili selam vermek istedim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR