Arama sonuçlarınız

1. O

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında giyim konusunda ayakkabılarından daha iyi modelleri vardır (ben, ayakkabılarını pek tercih etmem). neredeyse 10 yıldır tepe tepe hunharca 4 mevsim kullandığım polar 2-3 ceketim var. ufak tefek ateş delikleri :D haricinde severek kullanırım. ayakkabı/bot'larını...

2. O

Panasonic Lumix TZ10

Ynt: Fotoğraf Makinası yazdıklarınıza 1000 lira gereksiz çokça bütçe, amatöre gerek yok. hemen hemen hepsi video kaydı yapıyor. zaten amatör hd farkını ne anlar ne de bu formattan tam yararlanabilir (objektif kalitesinden ve sabit olduğundan aynı şey). illaki bu parayı veririm kullanamadığım...
  3. O

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası dün Sinekli yaylasındaydık son işleri gözden geçirmek için. hava kapalı ve serindi. Saçakder dernek başkanı ile arkadaşı yayla sakini ayrıca Düzvosder den arkadaşımız bize çok yardımcı oldular. Saçakder yayladaki lavabo ve tuvaletlerin...

4. O

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi şu dastır a bir de kullanıcı profili anketi açılsa fena olaz sanki ;D a) kolpa offroyd b) eski çakal tofaş şahin c) patates baskı d) vs vs e) bla bla bla ;)
  5. O

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası önceki buluşmaları hep 19 mayıs tarihlerine denk getirmeye çalışmıştık ama malesef bu yıl, bu tarihe ve sonraki haftasına denk gelen tarihlere arkadaşlarımız bişeyleri çıktı çok düşündük en uygun haftasonu 14-15 mayıs tarihi kaldı. aylardır...

6. O

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

meğer tuvalet kısmı tabu'ymuş kampta karavanda. :D sert tepkiler verildiğine göre pek karışmamak lazım. neden, neyden, kimden utanılır anlamam hiç! ulu orta içilir, karanlıkta birayı fazla kaçıran utanmadan aracın arkasına geçip köpekler gibi lastiğe, ağaca, çimene, çalıya, çırpıya işini görür...
  7. O

ehh tabi zamanla bu konuda da tecrübe kazanıyor insan :D
  8. O

olsada olur olmasda olar ama naturdaki keyfide çoktur. deneyin naturda yalnız kalmak evde tuvalette gazete&dergi okumaktan da zevklidir. ee tabi kasaba içi kamp mekanlarında pek mümkün değil. bana göre, şehirden uzak dağ, bayır, deniz kamplarının en keyifli aktivitesidir. eskiden "git" isimli...

9. O

nikon d90

Ynt: nikon d90 kitle gelen lens tam bir facia malesef, ben d90 üzerinde tamron 17-50 mm f2.8 sabit lensi kullanıyorum. makinayı aldığımda kit lensini bu tamron ile takas yapmıştım (250-300 tl fark vererek), iyi yapmışım. tavsiye edebilirim.

10. O

Yurtdışından bisiklet getirmek

Ynt: Yurtdışından bisiklet getirmek yerinde olsam hiç kargoyla, gümükçüyle uğraşmam atlar Yunanistan' a gider bisiklete binerek İpsala'dan geçerdim. başın ağrımaz, extradan deneyim ve şahane bir gezi olur. selanik 8 saat otobüsle, git-geli 80 eur. tren yılbaşından sonra kaldırıldı sanırım.
  11. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım karavanlarında tüv muayenesi her yıl (ruhsatı otomobil veya hususi bişey çıkartan uyanıklarda olmuş zamanında, onlar 2 yıl), mevzuatın saçmalıkları yüzünden. seni yanıltmasın. trafik sigortası da serbest piyasa. 2000 cc olması...

12. O

Arac ile yurt disi gezisi hakkinda

Ynt: Arac ile yurt disi gezisi hakkinda araçlar için bilgiler turing sitesinde mevcut. daha öncede farklı başlıklar altında da yazılmıştı, site içinde yardımcı olacak bilgileri bulabirsiniz. http://www.turing.org.tr/tr/belgeler.asp
  13. O

Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş... eee peki TÜV muayenede ne olacak? muayene sözde teknisyeni yukarıda verilen örnekteki gibi tuvaleti denemişse? buz dolabını kurcalamışsa? yatağa uzanmışşa?...vs vs çok yakından tanıdığım arkadaşlarımın araçlarına bile girmeye çekiniyorum ama yabancılar...
  14. O

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? yazar amerikalı, amerika da geçiyor hikaye

15. O

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? "zen ve motorsiklet bakım sanatı" robert m. pirsig yol hikayesi ve felsefe, üstünede motor tamiri ;)
  16. O

Yunanistan Kampingleri

Ynt: Yunanistan Kampingleri Vize hariç, araçlar için tüm belgeleri (sigorta, triptik, uluslararası ehliyet) gümrük kapısında da yapabilirsiniz ama geçişte vakit kaybedersiniz. Yoğunsa çok daha uzar. Ya ehliyet sormazlarsa de demeyin paşa paşa geri döndürüp aldırıyorlar. İstanbul'daysanız...
  17. O

Yunanistan Kampingleri

Ynt: Yunanistan Kampingleri Yunanistan turuna hazırlanırken, neredeyse tüm kamp bilgilerini aşağıdaki siteden çıkarıp, yolumuzun üzerindeki kamplarla yazıştık, pazarlık bile ettik. Kamping'lerin çoğu yeni yılımızı kutlayan mesajlar bile gönderdiler. Hemen hemen hepsi de, çok uzun süre önce...

18. O

Schengen Vize Sorunsalı

Ynt: Schengen Vize Sorunsalı vize aracısı değilim, bunlar yıllardır edindiğim kişisel bilgilerim. daha fazla detay için bi zahmet konsoloslukara gidiniz. devlet memuru olmanız onlar için pek bir şey ifade etmez kırmızı pasaportunuz olmadığı sürece. ingiltere ve irlanda ab ülkeleri olmalarına...
  19. O

Schengen Vize Sorunsalı

Ynt: Schengen Vize Sorunsalı daha önce alınmış herhangi bir schengen (öğrenci, turist, iş.... vs) vizeniz var mı? eğer yoksa, ilk giriş için gezmeyi planladığınız tüm ülkelerden vize almanız gerekecektir. çünkü, turist vizeleri tek girişli olacaktır ve ilk vize ise o üklede kaldığınız süre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR