Arama sonuçlarınız

1. O

Syncrocular Kaç Kişiyiz??

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? olcay TUNA olcaytuna ortaköy-istanbul 1991 vw mkII Golf GT syncro ;D

2. O

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri 4x4 otmobil meraklısı da vardır sanırım. Bu da aracımın yakıt tüketim verileri... 1991 vw mkII Golf GT syncro 1800 cc 8V benzinli (lepege yok) şehir dışı ortalaması 7.5 - 8 lt şehir içi ortalması 10.5 - 11.5 tl
  3. O

Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri ülkede üretimi yapılıpta bizler tarafından yemeyen, ilgi gösterilmeyen o kadar çok ürün var ki.... kurbağa, salyangoz, domuz... vs vs. bizde kampta, ormanda bir kısmından sebepleniyoruz işte

4. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri Mustafa, soğan&biber kavrulurken bir tane de orta boy patlıcan at içine bir daha ki sefere
  5. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri :D kurbağalar, salyongozlar, sümüklü böcekler, domuzlar bize kalsın.... şaka bir yana, zengin yemek kültürümüz var ama nerdeyse %90 ı ağır yağlı yemekler ve günümüzde pekte yoğun tüketilecek pratikliktede değiller. mümkün olduğu kadar zeytin yağlı...

6. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri kampa giderken; hazır yemekler, hazır paketler, tüm hazır gıdalar bırakın şehirde kalsın.... :-\

7. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri teşekkürler tarif için. nedense aklıma kampa irmik taşımak gelmemişti şimdiye kadar. kış vakti kampta daha doğal tatlıları tercih ederim. mesela özellikle ayva veya elmayı folyaya sarıp ateşin üzerine atın bir süre sonra sıcak tatlınız hazır olur. ayrıca...
  8. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri kurbağalar delmece'de su kenarından toplanmıştı. cinsini, adını bilmiyorum.. hala hayattayız işte ;D. neyse, hemen temizleyip ateşin üzerine atmak bana biraz yavan gelmişti. biraz dinlendirmek, yumuşatmak daha iyi olur diye düşnüyorum. sonra bugüne kadar...
  9. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri ilk önce düzeltmeleri yaptım, tarifler kolay. aslında bana göre yemek yapmak ne hamaratlıktan ne de beceriklilikten geçiyor. ağız tadı önemli benim açımdan, gerisi sevdiğim yiyecekler, biraz atmasyon (ne varsa, ne bulursan tencerenin içine at) birazda hayal...

10. O

Ynt: Pratik Kamp ve Karavan Yemekleri ;) bunlarda benim kamp yemeklerimden bazıları ayvalı dana eti midyeli pilav patates kızatma kubağa ;D deniz salyangozu midye tava tavşan kuru fasülye tavuk levrek somon rakı

11. O

Selanik'e Seyahat Planı

Ynt: Selanik'e Seyahat Planı aracı turizm firmasına gerek yok. her akşam istanbul sirkeci'den kalkan tren ve her akşam üstü esenler otogardan hareket eden otobüsler var. hatırladığım kadırıyla tcdd gidiş dönüş 190-200 tl gibi (tam bilet), otobüslerde gidiş dönüş 80-90 eur gibi. web...
  12. O

Yason Burnu ve Kilisesi

Ynt: Yason Burnu ve Kilisesi "Ordu'da bir Argonot" belgeselini izleminiz öneririm, kilise ile ilgili bölümü var. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=102776787

13. O

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 type4 motor için daha detaylı bilgiler edinebileceğin vw forumlar (yerli ve yabancı) var, üye olup okumaya başlayabilirsin. malesef pek vaktim yok uzun uzadıya yazmaya. size önerim ilk önce (tabiki hala duruyorsa) ön sağ koltuk arkasındaki fabrika çıkış plaketinden (M code...
  14. O

TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu?

Ynt: TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu? benzer durumu 2 ay kadar önce bende yaşadım. ısrarla aracımın sürekli 4x4 (Golf mkII GT syncro) çeker olduğunu, fren testini nasıl yapacaklarını sorduk. sözde teknisyen (teknik yeterliliklerinden şüpheliyim) testi dışarıda araç hareket...
  15. O

Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında malesef bu hızlı kuryelerle gelen hacimli ürünler gümrüğe takılabiliyor (aslında o işlemi yapan gümrük memurunun insiyatifine ve o andaki keyfine bağlı). bu durumda ithalat mevzuatını uygulamak gerekiyor. kuryeden malın ordinosu alınacak (150-200 tl...

16. O

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan) ortak hazırlanan seyahatte program değişikliği olmuştur, AVD ve VKOD ortak açıklaması aşağıdadır. VKOD ve AVD'nin resmi duyurusudur: Çanakkale'de Anzac Etkinliği'ni gerçekleştiren komiteden ve güvenlikten sorumlu kişilerden 4 gün...
  17. O

Dizel Eberspacher Isıtıcı

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı http://www.acsagroup.com/ eberspacher temsilcisi, montajını da yapılyorlar. İnsel bu firmaya taktırmıştı.
  18. O

VW T3 Caravella Topluyorum ?..

Ynt: VW T3 Caravella Topluyorum ?.. yedek parça için Arzu oto Abdullah'ı arayabilirsiniz 0212 278 0167

19. O

Dslr Makinalarda Video Özelliği

Ynt: Dslr Makinalarda Video Özelliği yaklaşık 3 aydır D5000 kullanıyorum... daha önceleri bir dslr'ın video kaydı yapmasına gülerdim. neyse, çok uzun zamandır kullandığım D70' i D5000 ile yeniledim. daha yeni yeni video özelliklerini öğreniyorum. 1280x720 (16:9) frame size' ı basit dijitallerle...
  20. O

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) ekip hala kazdağı'ndan inemedi mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR