Arama sonuçlarınız

1. ismetoz

2000 1.8 Freelander Acil Yardım

Lpg de normal çalışıp benzinde tekleme yapması genelde benzin pompası kaynaklı sorunlar olur öncelikle ,pompa sağlam ise sıkıntı enjektörler yapar,marş sorunu kontak anahtarından kaynaklı görünüyor,çip genelde tüm ışıkları açmama yapmaz sadece kırmızı ışık yanar ve marş basar fakat motoe...

2. ismetoz

Freelander Viskoz Kaplin Arızası(önemli)

Yaptım derken,resim açıklama mümkün mü,delme kaç mm ,kapama çakma tıpa mı dişli mi gibi resimli olursa daha iyi alaşılır.
  3. ismetoz

Alınık Land Rover Discovery Stepne Kılıfı

Bilen var ise ben de almak isterim FR 1 benim araç

4. ismetoz

Frelander Yardım

]Merhaba cümleten lafı uzatmadan.Arkadaşlar td4 frelander1 2004 otomatik aracımı yeni aldım.Fakat tam direksiyon sağ ve sol manevraya geldiğinde inişli düz yol fark etmez 10km hızda diyelim konuyla ilgili bi kaç şey okudum forumda ama Bilgi bilgidir aracımın vites ile el frenimi desem tam alt...
  5. ismetoz

Sunroof Tamiri

Ben kendim yaptım sadece tamir takımı almıştım n.11.com dan fakat sadece motor dişlisi değişimi ile kurtarıyor (tırrrr diye ses yapıyorsa)eğer sadece az açılıp ses yapıyorsa ,motor dişlisi ayrı satılıyor 15 tl gibi fiyatı var yoksa tam tamir takımı 150 tl gibi fiyatı var

6. ismetoz

Freelander'im Seyir Halinde Stop Ediyor,sorun Bulunamıyor

Sonuç ne oldu acaba,sorunlar çozüldü mü?

7. ismetoz

Frl 2 de dönüş hattında 10 bar olmazsa oluyor bu sorun am frl 1 olduğunu bilmiyordum,TC ve HDC için evet abs sensöründen de yapar şanzıman selenoidin den de olur ,stop etme için geçmiş olsun
  8. ismetoz

4x4 veya 4x2 ile alakası olmaması gerek IRD kırdığımdan beri takriben 3 aydır ben de kardan olmadan geziyorum ,öyle stop edecek bir hata çıkmaz ,hata olsa yürüyen aksamda çıkar en fazla diye düşünüyorum,garip olan stop edip hata kodu olmaması ,aklıma gelen cihaz bağlı canlı kontrol edilmesi...
  9. ismetoz

Araç ne dizel mi?dizel ise fren hidrolik deposu alt tarafında yakıt devresi üzerinde bir basınç muşürü var onu deneyin genelde arıza berlirtmeden o muşür sebep olabiliyor

10. ismetoz

Land Roverofreelander Td4

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak dileklerimle,sadece F harfi mi yoksa rakam da var mı?her ihtimale karşı,cihaza a bağlatıp arıza kodu almak daha faydalı ,genelde F şanzıman arızası

11. ismetoz

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Alt tarafı derken?Cam kısmı çerçevesi saç ,plastik ayaklara a tuturulu 3 er vida ile yanlardan,vidaları (yıldız vidalar)sökünce cam komple alınıyor üst taraftan ,o çürüyen yerler cam a yapışık ve beraber satılıyor ne yazık ki
  12. ismetoz

Freelander 2007 Td4 Dizel Otomatik Sorunları

Geçmiş olsun iyi temiz iş yapan usta bulmuşsun bizim araçları acele ilk önüne gelen e elletmeyeceksin benim araç ta sunroof çalışmıyordu,tanıdıklara sordum 1000 tl yi bulur elletirsen dediler ,25 tl ye döşeme sökme tornavidası aldım ,tavanı ve sunroof u kendim söktüm 25 tl lik plastik dişli...

13. ismetoz

Son durum ne acaba?
  14. ismetoz

Sunroof Tamiri

Bugün itibarı ile sunroofu çalıştırdım çok şükür,bilmeyenler için söyleyeyim benim sunroof biraz açılıp tırrrrr diye bir ses yapıyordu böyle durumlarda sadece motor kafa kısmın içinde büyük plastik dişli var ondan yapıyor ,ben komple set almıştım sadece dişli kullanarak sorun haloldu
  15. ismetoz

Geçmiş olsun gerçekten konum şalteri ise biraz pahalı parça fakat sadece resmi servis değil özel servis te de kontrol ettirin derim illaki şalter değişecek ise yenisi Ankara otoçelik te 2700 gibi görünüyor fakat o parça kurcalanmamış ise kolay bozulan bir şey değil ,ben geçen ay yavru şanzımanı...

16. ismetoz

Hayırlı olsun kazasız günlerde kullan .Bizim araçlarda arazi vitesi diye bir olay yoktur ,devamlı 4 çekerdir ,o yanan araç iniş şekli sadece iniş desteği ve 1 ve geri viteste çalışır fakat turuncu şekilde yanması ve f 4 arızası şanzıman arızasıdır ve genelde selenoidlerde sıkıntı olur ,öncelikle...
  17. ismetoz

Sunroof Tamiri

Selamlar bende 2006 var aldığımda çalışmıyordu tavan lambasının orada fişi var çıkartılmıştı fişi taktım çalışıyor fakat az açıp tırrrrrr diye ses yapıyor biraz el becerin veya yardım edecek biri var ise n.11 de tamir takımı satılıyor tam takım 17 parça diye hatırlıyorum fiyatı da 150 gibi...
  18. ismetoz

Freelander 2.0 Td4 (multimedia) Öneri

Selamlar bir freelander 1 kullanıcısı multimedya cihazı takmış ve direksyon kumandası ile uyumlu imiş benim madi olarak şu an takma durumun yok fakat düşünüyorum,ilgilenenler için Xetec Ds-3501d 6.2inç Dvr Navigasyonlu Oto Teyp**geri Görüş Kamerasi Dahil** GittiGidiyor'da 270527695

19. ismetoz

Freelander 2.0 Td4 (multimedia) Öneri

Direksyon dan kumandayı destekliyor mu bu cihaz acaba?
  20. ismetoz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İstanbul Sancaktepe Kemal Türkler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz