Arama sonuçlarınız

1. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar Ben Öznurr İstanbuldan, , aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum ve tüm arkadaşları 29 Ekim 2010 günü Cumhuriyet Bayramı kortejimize davet etmek istiyorum, bu yıl çok da katılımcıyla daha bir coşkuyla...

2. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) evet o coşkuyu tekrar yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum, Esracığıma ilk sorduğum buydu gene yapacakmııyız Cumhuriyet kortejini diye sorduğum de elbette demişti, geri sayıma başlıyalımmm, geçen yıl çok güzeldi...
  3. A

Gezenbilir Dernek Evi İçin Müstakil Kiralık Ev Aranıyor?

Ynt: Gezenbilir Dernek Evi İçin Müstakil Kiralık Ev Aranıyor? selam arkadaşlarrr, Dernek evimle ilgili bir gelişme varmı bulabildikmiii acabaaa???

4. A

Gezenbilir Dernek Evi İçin Müstakil Kiralık Ev Aranıyor?

Ynt: Gezenbilir Dernek Evi İçin Müstakil Kiralık Ev Aranıyor? inşallahh en kısa zamanda istenilen özellikte bir yer bulunur, maddi yönüne gelince birhesap numarası verseniz, 10-20 -30TL ne miktar olursa tüm üyelerin gönlünden koptuğunu bu hesaba yatırabiliriz, damlaya damlaya göl...
  5. A

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) masada içilecek çaylar pazartesi Hopa dan yola çıkıyor arkadaşlarrrr, :) :) herkesin bayram tatili inşallah istediği gibi geçmişir, selam ve sevgilerimle görüşmek üzere

6. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) mesajınız alınmışır Hasan Bey, evet haklısınız, bayaram dolayısıyla her hes bir yerlere gitmiştir biraz sabırsızca davrandım galiba affedersinizzz??? Herkese iyi bayramlarrrr

7. A

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Merhabalar Zerrin hanım eminim güzel bir etkinlik olacak, benim gibi gidemeyen arkadaşlar paylaşacağınız resimlere bakarak gitmiş olcağız. unutulmaz bir Bayram anıısı olacaktır eminim...
  8. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) selam.katılıyorum size orhan bey,. herkes nereye gitti masa dedik ,ama lafta kaldı galiba, kimseden birdaha ses seda çıkmadı, vazmı geçilidiiii, dernek binamızın içinde de acaba oturabilecğimiz bir oda...
  9. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) tüm gezenbilir ailesi fertlerinin Kadir gecesi mübarek olsun,allah herkesin dileğini arzusunu kabuletsin, selam ve sevgilerimle,

10. A

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Murat bey haklısınız çok güzel bir kamp etkinliği olac aktır benim gibi blir çok arkadaş eminimki şehir dışında olduğundan katılamıyacak kaçırdığmız için üzgünüz artık bizde o...

11. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) selam arkadaşlar evet koskocaman bahçemiz var, neler yapılmaz ki, nişan , düğün ,kına gecesi ,sünnet düğünü, dermişimmmmmil masaları da kurdukmu tamammmm :) :) dimiii olmazmııı olur dimiiii dermişimmmm :)...
  12. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) selam arkadaşlar, her zamanki gibi harika bir etkinlik olmuş şehir dışında olduğum için katılamadım, emeği geçen arkadaşları kutluyorum,istanbulun ışıl ışıl görüntüsü de güzelmiş,o yükseklikte içilen...

13. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Allah kabul etsinTarık sizin iftarınızda kalabalıkmış son kare resmin herşeyi anlatıyr sanki işte budur diyerek, sagol bizden de Iğdıra sevigiler, arkadaşların resimlerini bekliyruz artık, sıra onlarda
  14. A

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Teşekkür ederim cevabın için bayağı etkinliğimiz varmış inşallah bir aksilik olmaz katılma imkanı bulurum,görüşmek üzereeee
  15. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) herkese selam Esracığım ben geçen yıldan beni söylüyordum bir tanşma yemeğiolamaz mı diyeç bu iftar yemeği tam güzel bir organizasyon ama memlekette Hopa dayımmm katılamıyacağım için üzgünüm ama müjdeli haberine...

16. A

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) selam herkese, hep ben söylerdim bir kaynaşma yemeği yapılsın burda yazıştığımız arkadaşlarla yüzyüze tanışıp kaynaşılsındiye, ama gene katılmak kısmet olmadı şehir dışında olduğumdan katılamıyacağım, katılan...
  17. A

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Kutlarım bayan arkadaşı süper bir perpormans sergilemiş, bir o kadar da bu pozu çeken arkadaşı kutlamak lazım, güzel yakalamışş??? size de paylaştığınız için teşekkürrlerrrr
  18. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Tüm Gezenbilir aile bireylerine Hayırlı Ramazanlar diliyorum, huzurla, mutluukla sağlıkla geçer inşallah, herkes için hayırlara vesile olsunn,Hayırlı sahurlarrrr Ertuğrul bey resimler içinde şu an en çok çay...

19. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) teşekkür ederiz ,paylaşımlarınız için, elbetteki her gittiğiniz yerde tanık olduğunuz çok şey olmuştur, hatıralarınızdan silinmiyecek, çektiğiniz ve paylaştığınız resimlerde çok güzel , gerçekten oralara gitmiş...
  20. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) ERTUĞRUL BEY, fotoğraflar gezinizin elbetteki görünen bir kaç karesini yansıtıyor, görmediğimiz fotograflıyamadığınız nice görüntüler, vardır, karadeniz gerçekten görülmesi gereken bir bölgemiz,insanlarıyla, suyuyla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR