Arama sonuçlarınız

1. A

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) bu ağaç kalaslarının üstü toplu resim çektirmek için çok uygun bir yermiş,??? kimsenin aklına gelmemiş , artık seneyi birde sanırım en çok sigora ve bira tüketilen kamp etkinliği i olmuşşşş,resimlerden...

2. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) iyi akşamlarrr Esracımm , emeğinize sağlık. harika bir kamp düzenlemişziniz, yağmurda yağmamış, herkes çok eğlenmiş, inşallah seneye biraksilikolmazda katılabilirim, elbette toplu resim çekilmeyi...
  3. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) katılımcı gezenbilir üyelerinin keşeke güzelbir manzara önünde toplu bir resim çektirselerdi, kerestelerin üstünde olabilirdi mesela, kaç kişi katıldığını gösterecek şekilde bir rekorrr denemesi gibi...

4. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) iyi akşamlarrr, Barış bey, kücük kızınızın bu yaşta doğadan böyle keyif alması eğlenmesi güzel, şimdii çocuklar apartmanlar arasında, yada evde bilgisayar başında vakit geçiriyor. bienim çocukluğum köyde...
  5. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Adnan bey ,o mükemmel görünen yemekleri yemek bize kısmet olmayacak galiba gene muhteşem görünüyorlar, muhlama yapannn olmamış gördüğümm kadarıyla, muhlama şov ve krep şov ben yapacaktımmm ama olmadı...

6. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) biraları soğutacak ve tabiki ayaklarınızı da dinlendirecek dere kenarını iyi bulmuşsunzzzz???? çocuklarınız da keyif almış gözüküyorlar. maşallah diyelimm allah bağışlasın büyüdüklerinde fotoğraf...

7. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Hamdi bey festivalin olumsuz olup olmadığını 3 günsonra öğreneceğim diyorsunuz , neden acaba 3 günsonra, ancak mı belirtilerini gösterecek, olumsuz yönlerrr???inşallah 3 gün sonra olumzuz yönler değlde olumlu...
  8. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) hoş geldinizz sefa geldiniz Murat bey, sağlıkla gidip sağlıkla döndünüz eğlenceli birfestival olmuştur inşallah festivalden önceki olumsuzluklar yaşandımı acaba öncelikle onlarısorayım, gece...
  9. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) sizde hoş geldiniz Barış bey, olumsuz bir durumla karşılaşmadan hayırlısıyla sağlıkla dönmüşsünüz, çocuklarınız da kene veya sivrisinek ısırma durumu olmaıştır inşallah, korkulduğu gibi yağmur olayı olmadı...

10. A

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) yolunuz açık olsun Hamdi bey, hayırlısıyla gidin hayırlısıyla gelinnnn bekliyoruz resimlerinizi,

11. A

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) 53Ayhan bey büyük geçmiş olsun ,allah şifalar versin kardeşinize, her işte vardır bir hayır, bunda da vardır bir hayır deyin inşallah fazla bir şeyi yoktur kardeniziniz, kamplar hep olacaktır gene...
  12. A

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) merhaba Yeşillik 34 aramıza hoşgeldinnn, bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum, giyeceklerimi ve birkaç parça eşyamı koyabileceğim bir çantamdan başka bir şeyim yok, taşıyamıyorum zaten bel fıtığım...

13. A

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) evettt arkadaşım yihhuuuu, devamınıda ben getireyim yaşasınnnnn kampa gidiyoruzzzzzz,(eski etkinlik resimlerine takılıp kalıyorum saatin farkında değilim, sabahta geç kalırsamişe Hakim beyy yihhhuu...
  14. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Esracığım çok teşekkür ederim cevabın için,bir aksilik olmaz gelebilirsemmm söz sana ekstra kahvaltıda muhlama yapacağımmm sabırsızca bekliyorummm
  15. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) selam herkese, tarih yaklaştıkça herkesin heyecanı artımış,birbirlerine tavsiyeler , araç gereç temini durumundaki yardımlaşma gerçekten süper. kamp çadırı, uyku tulumu, mat almak birşey değilde...

16. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) selam herkese İlhami bey iyi olmuş önceden gdiş kamp yerini görmeniz fikir oldu bizim içinde, benim gibi çadırı olmayan arkadaşlar için bungolavlar güzelmiş, nekadar acaba kirası, bu konuda bilgi...
  17. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) selam herkese hiç kamp deneyimim olmadığı için tereddütte kaldım Tayfun bey, , böyle bir etkinliğe katılmayı çok istiyorum aslında ama ,hiç katılmadım şimdiyekadar, kendim şeker hastasıyım, çok...
  18. A

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) selam herkese gezenbilir aile fertlerine, güzel bir kamp olacağı belli, ancak her katılan aracıyla katılıyor peki benim gibi araçsız arkadaşlar varmı acaba, aracına yol arkadaşı olarak kabul...

19. A

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) teşekkürer bülent bey, jestiniz çok güzel olmuş memlekete gitmiş kadar oldum,
  20. A

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selam bülent bey, bu siteye olduğum gündenberi, sadece Cumhuriyet Bayramı kortej etkinliğine katıldım, çekinerek gitmiştim kimseyi tanıyorum diye ama, kortejin başından başlıyarak yürüdükçe her baktığım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR