Arama sonuçlarınız

1. A

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selam herkese, inanın paylaşımlarınızı okudukça sanki bende seyahate gidecekmişim gibi heyecanlanmaya başladım, bir an önce yola çıksalar diye bekliyorum, her yazılanı okuduğumda, keşke keşke...

2. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) merhaba herkese, hazıklarınızda kolay gelsin, hep derler ya birini yakından tanımak için onunda seyahat edeceksin diye, yol arkadaşı çok önemli, boş boş konuşup kafanı şişiren türden olmamalı, eğlenceli...
  3. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) bundan eminim Tarık bey fotoğraf makinenizi bırakamıyacaksınız elinizden, bırakmayın da tabiiii :)

4. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) bende dış kapının dış mandalı olarak bir şeyler söylemiştim ama kaale alınacak gibi gelmedi sanırım, haklısınız, arkadaşlar halk dilinde argoda derler ya eşşek hoşaftan ne anlarrrr, sadece şunu...
  5. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) evet kürşad bey dostlarınızla birlikte sağ salim , sağlıkla sıhhatle geri dönmeniz, yol boyunca aldığınız zevk ve keyfi satırlarla, ve fotoğraflarla, birlikte gezenbilir ailesiyle paylaşmanız, her şey...

6. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selam bütün arkadaşlar, ben ayağımı yerden kesen bir araç sahibi olmaya çalışırken, ne çıok çeşit araçlardan bahsediyorsunuz, gerçi iyi oluyor, bilgi sahibi oldum, buraya takılarak, motorlar konusunda da...

7. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) iyi akşamlarrr, evettt haklısınız şu logo işini çözzenizzzz artıkkk her türlü keyif yaşıyarak dönersiniz inşallah, bizde burda diğer gezenbilir üyeleri ile,birlikte resimlerle paylaşırız ,
  8. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) ilgi ve alakanıza teşekkürler, o kadarda acele etmiyeyim, dönüşünüzü beklerim, öyle diyorum ama belki yıllık iznimi ayarlıylabilirsek, diğer mesai arkadaşlarla birlikte ayarlandığı için izinlerimiz.Hopa...
  9. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selam herkese Bülent beyy güldürdünüz valla, 40 yıllık çay ve fındık toplayıcısı gibi konuşuyorsunuz, hiç topladınızmı bilmiyorum ama eğlence içinde olsa yol boyunca çaytoplayanların makaslarını alıp...

10. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu evet haklısın, motorsuz olmaz, tam motorla gezeceğin yerlerde var, belki aynı tarihe denk getiririz, orda olursam görüşürüz, dağ bayır zaten yerlerimiz, gazlarsınnnn, çaburlara da batarsınnn (Çamurcu Bayram arkadaşın da kulaklarını...

11. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selam hemşo senin kulakların çınladımı, bende senin kulaklarını çınlatmıştımmmm, karar verdinmi, memlekete doğru gitmeye,
  12. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selam herkese,Ertuğrul bey in izlettiği video gerçekmi , pek anlamam ama, bir aracın da öyle havada uçması gerçek değildir , izlerken insanın tam yükseliş anında nefesi tutuluyor, Bülent bey şimdi Rize Hopa da...

13. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) selamlar,bülent bey,inşallah bir başka karadeniz turuna katılma şansını yakalarım,memleketim diye demiyorum ama,gerçekten doğa harikası görüntülerle dolu,eminim keyifli bir yolculuk olacaktır,temiz hava ,doğal...
  14. A

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) merhaba Bülent bey, çok güzelbir güzergah belirlemişsiniz, karadenizin her köşesi görmeye değer,burdn giderken Samsundan sonra sol tarafınız masmavi deniz, sağ tarafınızda yeşilin her bir tonu size eşlik...
  15. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu aralardan geçerken çekerdun be uşağum, o kalabalıkta almak istediğini de alamazdın , oturma yerleri bile doluydu, işi olanda olmayanda ordaydı,öyle kalabalık ortamda alışveriş yapmak çok zor olsa gerek,

16. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu evet murat haklıısın tanışmaya fırsatımız oldu. birde fotoğraf makineni yanına alsaydın, iyi olacaktı, , Bayram sende haklısın, böyle zamanlarda olur, bir koşuşturmaca, kendi istediğini bile alamazzın arkadaşlarına yardımcı olmaktan,
  17. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu...
  18. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selam Ufuk ,nasılsın ,yorgunluğu attınmı ,

19. A

2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları

Ynt: 2010 Şubat Fuar Fotoğraf ve Videoları Ufuk arkadaşım geçmiş olsun diyeyim, yorucu geçmiştir. 2010 motorplus da böyle bitti, gördüğüm kadarıyla, bu gün çok kalabalıktı, pazar olduğu için sanırım, ilgi çoktu, katılımcı firmaların , ürün çeşidi de çoktu, murata da söyledim o...
  20. A

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 selam herkese, bugün kimse fuara gitmemiş anlaşılan paylaşan kimse olmamış, ufuk arkadaşımızda heüz bilgisayar başına oturmamış yorum yazmadığına göre, Ufuk arkaaşım yarın fuarda saat kaçta buluşulacak acaba, yazarsan sevinirim, bu gün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR