Arama sonuçlarınız

1. hakki

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) uyar ergun abi :)

2. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) kesinlikle katılıyorum göktuğ abi yavas yavas cevre ediniyorum zaten yolda disco bide arkada "gezenbilir offroad grubu " yazısını gören dönüp bidaaa bakıyo ama dediğiniz gibi ilk başlarda tecrübe edinmem için ikinci bi araç şart :)
  3. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) saol madenci abi zaten haber veririm öle bi durumda

4. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) cana gelmesinde ;)
  5. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) doğru :) sabırsızlanıyorum zaten ama yinede yağmurlar başlayana kadr kuru toprakta kndimi biraz adapte etmeye çalışıcam

6. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ergun abi senin resimleri eceden aldım zaten yeni imaj cok güzel olmuş :)

7. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ben daha o seviyeye gelemedim ama yavas yavas hazırlıcam kendimi artık ;)
  8. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orası ole haşin durması benımde hoşuma gdiyo ama aracım füme olunca cizikler cok ortada :(
  9. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) işte o biraz imkansız naci abi o yüzden boya filan dert etmemeye çalısıyorum şimdiden yavas yavas hazırlıyorum kendimi :)

10. hakki

Jeep'in Ne Renk?

Ynt: Jeep'in Ne Renk? biliyorum ergun abi ya sorma zaten haberim olsa gitmezdi antalyaya sölemediler bana ama gerçekten harikaydı bence ;)

11. hakki

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday aslında cok güzel yani hem istanbula yakın hemde doğası bakir e bide sapancada eviniz varsa ozman dahada güzel biz evde ckıoruz kayağa gidiyoruz pistler kapanana kadar ordayız ama malesef hafta sonları çekilmiyo hem sapancanın yerlisi hınca hınç dağa çıkıyo...
  12. hakki

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... merhabalar ergun abi

13. hakki

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Türkiyemde bence en güzeli uludag hem kayak hemde geceleri kop kop ;) ama italyan alplerini tek gecerim gitmeyen varsa bu kış acil bi Madonna Di Campiglio veya Cortina turu yazsın ajandasına :D
  14. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... oooooo ozaman hafta sonu kilyosya curcuna olucak desene ;)
  15. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... arazi modifikasyonu düşünüyomusun ali abi

16. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... biliyorum ali abi:) seninki standartmı
  17. hakki

Jeep'in Ne Renk?

Ynt: Jeep'in Ne Renk? hasan bey e kesinlikle katılıyorum ergun abi tam bir efsane :) ah o jeep satılmamış olsaydı benden kaçmazdı ;) sadce rengi değil cj nin herseyi harikaydı selamlar ergun abi
  18. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... merhaba ali bey hoşgeldiniz

19. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :D
  20. hakki

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla engel olamıyorum :) bilmiyorum ; daha hiç arazıye cıkmamamın verdiği heycan olsa gerek biran önce çamura girmek istiyorum ama kesinlile videodaki kadr atraksşyon beklemeyin benden :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR