Arama sonuçlarınız

1. hakki

Jeep Kazaları

Ynt: Jeep Kazaları parça fiyatındasa ben şahsen discoma böyle bi eziyet yapamam daaha alalı 2 ay filan oldu kıyamam ;)

2. hakki

Discovery I İçin Ayna Arıyorum

Ynt: Discovery I İçin Ayna Arıyorum altuğ bey huma otodan koray beyle bi irtibata gecin ellerinde her türlü land rover parçası bulunuyor bide eryaz oto var tabi
  3. hakki

Yüzen Rubicon

Ynt: Yüzen Rubicon çok güzek yapmışlar ya ben cok beyendim :)

4. hakki

Ferrari' nin Burnuna Çocuk Kaçarsa :)

Ynt: Ferrari' nin Burnuna Çocuk Kaçarsa :) güzelmiş :D
  5. hakki

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? LR ;D

6. hakki

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :) tshirtleri aldım ünal abi saolasın

7. hakki

Ah Şu Çinliler !!

Ynt: Ah Şu Çinliler !! geçmiş olsun abdüssamed bey kolay gelsin :)
  8. hakki

San Alfonso del Mar Tatil Köyü, Şili'de Dünyanın En Büyük Havuzu

Ynt: San Alfonso del Mar Tatil Köyü, Şili'de Dünyanın En Büyük Havuzu :D sedat bey dert ettiğin şeye bak ya bunu yapan adam onuda düşünmüştür elbette :)
  9. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ünal abinin çayı meşhurdur ben bayaaa bi içtim :) ya ünal abi dün beni çaırdın çaırdın 7 ye kadar burdayım dedin 6 da ben geldim tüydün :D

10. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... kaçıyorum ufuk abi sabah 6:45 iş başı yüklemem var erken kalkıcam :)

11. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... tüm kahve eşrafına iyi geceler dilerim alpaslan abi hayırlı geceler saygılar
  12. hakki

Ah Şu Çinliler !!

Ynt: Ah Şu Çinliler !! heryerdeler yunus abi ama ben gerçekten bu olaylardan cok rahatsız olmadım herhangibi sebeptede olsa Türk kanının akmasına tahmmülüm yok malesef bu konuda devletimizin pek warlık gösterebildiğinin düşünmüyorum

13. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... doğru söylüosun ayhan abi adam komuoyuna rahat rahat anlatıyo walla :)
  14. hakki

Okyanustaki İlginç Yaratıklar

Ynt: Okyanustaki İlginç Yaratıklar discovery de gösteriyolardı daha tanımlanmamış bilmem kaç bin canlı varmış % 70 i de okyanuslardaymış paylaşım için teşekkürler
  15. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... tamamdır abiler sorun çözüldü ufak bi yanlış yazım olmuş heralde :D

16. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :D
  17. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :D walla kamplar zirveler bahane muhabbet şahane alpaslan abi ben o sayıyı kontrol bile etmiyorum zirvede sizin gibi abilerimiz varken bize kamp kurmak düşer :)
  18. hakki

Ah Şu Çinliler !!

Ynt: Ah Şu Çinliler !! bu çinliler nasıl adamlar yaa yaaa bu adamlar olmasa bukadar gülemezdik ben 2 sene önce gitttim adam bana bildiğimiz blackberry i öyle bi yapmışki arkasında china yapıştırması olmasa walla alıcaktım :) buarada şuandan itibaren çin mallarını boykot etsek daahaa iyi olur...

19. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... estafurullah alpaslan abi ben zirveye oynamıyorum ;) maksat muhabbet olsun :)
  20. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... walla alpaslan abi 4x4 hastalık gibi bişey kopamıyorum forumdan sürekli bi araziye girme isteği doğdu içimde :D artık kolay kolay binek oto almam ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR