Arama sonuçlarınız

1. hakki

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) rollcage şşart zaten mazallah ;)

2. hakki

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bitanede 2005 bmw 3.18 var ama discoyu aldığımdan beri ( 2 aydır ) adımımı atmadım :) sen bitek navarayımı kullanıyosun?
  3. hakki

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bomba ;)

4. hakki

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? ;)
  5. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? katılıyorum cenk abi :)

6. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? olsun be cenk abi :) sonuçta gs siz fb , fb siz gs düşünemiyorum haksısmıyım??? tamam sevmiyo olabilirim ama fb olmasa bu tatlı rekabette olmazdı abi ;)

7. hakki

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) nasıl oluyo anlamıyorum admlar hiç acımıyomu arbalarına ya şahsen ben bu yüzden çok düşünceliyim offroadda nasıl yapıcam bilmiyorum yani ben kirletmem arabamı ;)
  8. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bende ilk başta navaraya takmıştım yani parası bile hazırdı ama tacrübeli abilerin sözünü dinledim :) sen navaranın performansından memnunmusun ?
  9. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? cenk abi felsefen cok hoşuma gitti tam benlikmiş :)

10. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? arabayı satmam :) beni böyle kabullensin ;)

11. hakki

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II tuzlu kıymalı börek su böreği
  12. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... heeee o yiğit sensin demek ewt ünal abi banada senden bahsetti :) allaha şükür iyiyim ya bitti araç herşeyi yaptırdım denemeyide geçen gün yaptım şimdi yağmurları bekliyorum :D

13. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... :D nasılsın yiğit kardeş ;)
  14. hakki

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... walla benim harika yolum büyükdereden girip kemerburgazdan çıkılan orman yolu orman yoluna her girdiğimde kendşmi huzurlu hissediyorum beni rahatlatıyo
  15. hakki

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... aleykum selam yiğit bey

16. hakki

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II kaçmak yurtdışına ıssız bi ormana
  17. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? doğru söylüyosunuz tarık bey ama yavaş yavaş alıştı oda işallah sezona kadar offroad çu yapıcam onuda :D
  18. hakki

Sporda Fanatizm

Ynt: Sporda Fanatizm sizlere katılıyorum şiddetin hyatımızdaki yeri oldulça geniş ama şahsen ben sezon boyunca gittiğim her maça deşarj olmak hyatın standartlığından kurtulmak için gidiyorum ve malesef staddaki diğer taraftarlar gibi benimde deşarj olma yöntemim tribünde bağırmak , tezahurat...

19. hakki

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? sevgili gezenbilirli abilerim çoğunuz evlisiniz ben 20 yaşındayım ama şimdiden 3 yıllık kız arkadaşım daha hiç arabamla araziye çıkmamış olsamda sürekli land ımla ilgilendiğimden dolayı kafamı yiyo :) ne yapıcağımı bilemiyorum her...
  20. hakki

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar güzelmiş :D emeğinize sağlık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz