Arama sonuçlarınız

1. C

Yakışıklı Sumo Mitsu'yla yollardayız...

Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda 2007 L200 4x4 Intense Lux'e kavuştum. Bana forumlardaki yazı ve mesajlarıyla fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, işte Mitsu'nun bazı fotoğrafları; Modifikasyon önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum;

2. C

En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

Ynt: En Sonunda L200 Aracımı Aldım. Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Ben de Cooper taktırmayı planlıyorum, iyi bir kılavuz oldu, çok teşekkürler.
  3. C

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Güzel kelimesinin tarifi...

4. C

Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin

Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin Aradan 73 yıl geçmiş, halen aynı tasarım kullanılıyor. Otomotiv sektörünün genelde konfor odaklı gelişme gösterdiği ortada malesef...
  5. C

Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin

Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin Gerçekten harika bir anlatım olmuş, paylaşımınız için teşekkürler.

6. C

L200 lastik tavsiyesi

Ynt: L200 lastik tavsiyesi Çok teşekkürler ilginiz için...

7. C

L200 lastik tavsiyesi

Ynt: L200 lastik tavsiyesi BFG bulamadım o ebatta, daha doğrusu internette bulamadım, önerebileceğiniz başka markalar var mı o ebatlarda?
  8. C

L200 lastik tavsiyesi

Ynt: L200 lastik tavsiyesi Türkiye'de o ebatlara sahip BFG satan firma bulamadım internette :(
  9. C

L200 lastik tavsiyesi

Ynt: L200 lastik tavsiyesi 17" yok malesef o seride...

10. C

L200 lastik tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yeni kasa L200 için (17") AT lastik önerilerinizi alabilir miyim? Aracın standart lastik ebatları 245/65/17 dolayısıyla çok fazla genişletmek istemiyorum. BF Goodrich araştırdım fakat 17" sadece 315/70/17 olarak var ve bana çok geniş geldi. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler...

11. C

Araç muayenesinde yeni düzenleme

Ynt: Araç muayenesinde yeni düzenleme Stepne zorunlu hocam, benimkini çalmışlardı servisten ödünç alarak muayeneye gittim fakat ilk fırsatta alacağım 1250 tl dediler yenisine...
  12. C

Ynt: Araç muayenesinde yeni düzenleme ABD üretimi olan ve renkleri ruhsattakiyle uyuşmayan araçlar nedeniyle mağduriyetler yaşandığını ifade eden yetkililer, bu durumdaki araçların "ağır kusurlu" yerine "hafif kusurlu" kabul edileceğini bildirdi. Buradaki kusur ne onu anlayamadım, sizin renk...

13. C

Araç muayenesinde, Anti Blokaj Sistemli (ABS) üretilmiş araçların ABS’sinin iptal edilmesi veya fabrika çıkışı ABS’siz olarak üretilmiş araçlara sonradan teknik onay alınmadan ABS takılması "ağır kusur" sayılacak. Ulaştırma Bakanlığınca yapılan düzenlemeyle bir önceki muayenesine göre...
  14. C

L200 Tool Box veya Secure Box

Arkadaşlar merhaba, internette epey araştırdım ama bu ürünleri satan yerli bir firma bulamadım, tavsiye edebileceğiniz marka / firma mevcut mu? Teşekkürler... http://www.proppa.com/ekmps/shops/weaver/images/maxbox-tool-box-phantom-gull-wing-l200-mk6-1110-p.jpg
  15. C

Türkiye küresel ısınmadan nasıl etkilenecek

Ocak ayında bahar ayını yaşayan Marmara ve kışı ılı ılıman geçiren Türkiye, asıl soğukla şubatta tanışacak. Uzmanlara göre, en soğuk günler şubatta yaşanacak. Uzmanların diğer bir görüşü ise, Türkiye artık “ılıman kış” mevsimine ve arkasından kurak geçecek yazlara hazırlıklı olmalı!.. 10:52 |...

16. C

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı Merhaba, sigorta firmanızdan alacağınız değer bildirim formundan sonra hesaplama yaparsanız daha doğru olur. Şu an sizin araç 37100 TL görünüyor dolayısıyla %5 = 1855 TL. Normal verginiz 2.897,00 TL, bir alt dilim 1.931,00 TL fakat sizin araç o dilime de...
  17. C

L200 Amortisör Yumuşaklığı

Ynt: L200 Amortisör Yumuşaklığı Yeni kasa Civic kullanıyordum, ondan dolayı yanılmış olabilirim, çok teşekkürler :)
  18. C

L-200 Vinç Montajı + Yükseltme Kiti + Alt Koruma [Kaçkar Makina]

Ynt: L-200 Vinç Montajı + Yükseltme Kiti + Alt Koruma [Kaçkar Makina] Gerçekten güzel olmuş, uygulama fiyatları hakında bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler...

19. C

Ynt: L200 Amortisör Yumuşaklığı Internetten araştırdığım kadarıyla amortisörler çok pahalı parçalar değil, herhangi bir problem (arıza, deformasyon) varsa değişiklik yoluna giderim artık...
  20. C

Ynt: L200 Amortisör Yumuşaklığı Teşekkürler, araçta şimdilik herhangi bir modifikasyon mevcut değil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR