Arama sonuçlarınız

1. C

2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum...

Ynt: 2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum... Umarım en kısa sürede istediğiniz aracı bulabilirsiniz, ben halen arama aşamasındayım. 2. el ilanlarla uğraşmak gerçekten zormuş (manuel araca otomatik yazanlar, 4x4 olmayan araca 4x4 resmi yükleyenler vs vs)...

2. C

2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum...

Arkadaşlar merhaba, 2007 ve sonrası 4x4 L200 arıyorum... - Otomatik Vites - 100.000 km geçmemiş - Ticari olarak kullanılmamış ve ağır yük taşınmamış - Arazide çok kullanılmamış - Deri Koltuk (tercih sebebidir) - Siyah veya koyu gri (tercih sebebidir) 2007 honda civic dream MT ile takas...
  3. C

Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

Ynt: Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri Aslinda benim istedigim ozellikler sunlar; 4x4 otomatik vites difflock deri koltuk tercihimdir ama olmasa da olur vinc, ralliart vs bunlar ilk basta olmasa da olur, daha sonra kendim yaptirabilirim. Bu ozellikleri barindiran hangi versiyonu bana...

4. C

Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

Arkadaşlar merhaba, 2007 ve üstü L200 (4x4) lerin donanım paketleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Mitsubishi'nin sitesinde intense vs gibi paketler var ama 2007 model 2.el arattığımda magnum, dakar ve style gibi versiyonlarla karşılaşıyorum. 2010 modellerde versiyonlar mı değişti? Döküman ve...
  5. C

"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video mükemmel olmuş geçekten...

6. C

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Kesinlikle, süratli şekilde viraja girmemek gerekiyor...

7. C

Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum

Ynt: Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum gayet güzel görünüyor, üst sepeti nereden temin ettiniz?
  8. C

Satılık Türkiye'deki En Temiz 1998 Suzuki Grand Vitara

Arkadaşlar merhaba, Satılık 1998 Suzuki Grand Vitara... 2,5 L V6, Otomatik Vites, ORİJİNAL 72500 Km, HİÇBİR BOYASI YOKTUR. Çift Hava yastığı, ABS, Deri Koltuk, 6'lı CD çalar. Ön Koruma, Yan Basamaklar, Arka Koruma, ALTIN SARISI. En küçük bir kazası veya sorunu yok. Mekanik Olarak mükemmel...
  9. C

Trafik Komedisi

Ynt: Trafik Komedisi 3 numaralı fotoğrafı bizim belediye başkanlarından saklamak gerekiyor, özellikle Ankara için...

10. C

GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer?

Ynt: GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer? GPS cihazlarından alınan hız bilgisinin daha doğru olacağı kanısındayım... Aradaki fark muhtemelen araç hız göstergelerinin kalibrasyon toleransından kaynaklanıyor olabilir. Bir çok arkadaşın da bahsettiği lastik çaplarını hesaba katmak...

11. C

Ankara'da Bisiklet Gezi Parkurları

Ynt: Ankara'da Bisiklet Gezi Parkurları Eymir'i kesinlikle tüm bisiklet severlere tavisye ediyorum... Hem yakın hem doğal, daha ne olsunki??? Ayrıca tilki ve tavşan gibi doğal yaşam havyanlarını görmeniz çok kolay...
  12. C

Decathlon B'Twin Rockrider 5.2

Ynt: Decathlon B'Twin Rockrider 5.2 Aldık, kullandık, gayet memnunuz :) Kıskandırmak gibi olmasın, hız ölçerimizi de aldık ama denemedik :)

13. C

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Eğer yükseltme varsa ve karadüzen bir şekilde yapıldıysa tahminimce kaynağı budur. Şaft olabilir, bizim arabanınkini ters takmış ustanın biri, mümkündür yani...
  14. C

lütfen yardım...

Ynt: lütfen yardım... Öncelikle arada bariz farklar var, motor yapısı direksiyon teknolojisi vs. Ama yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz, zaten birçok parçası yerli arabalarla aynı...
  15. C

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Şehir içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ama ş.arası size pek konfor sunmayacaktır, yavaşlığı da cabası tabi. Ayrıca yükseltme yapacak olursanız çok dikkatli olmanız gerekecek...

16. C

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme Gerçekten çok güzle bir araç olmuş, kazasız belasız bol çamurlu günler...
  17. C

İşte Size Yeni Niva

Ynt: İşte Size Yeni Niva Fazla Duster olmuş bu araba. Diğer bir model daha dolaşıyor nette, hangisi gerçek acaba?
  18. C

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Bizde de 93 modeli var ve bahsettiğiniz arızalar mevcut, yavaş yavaş yaptıracağız artık...

19. C

Satılık Türkiye'deki En Temiz 1998 Suzuki Grand Vitara

Arkadaşlar merhaba, Satılık 1998 Suzuki Grand Vitara... 2,5 L V6, Otomatik Vites, ORİJİNAL 72500 Km, HİÇBİR BOYASI YOKTUR. Çift Hava yastığı, ABS, Deri Koltuk, 6'lı CD çalar. Ön Koruma, Yan Basamaklar, Arka Koruma, ALTIN SARISI. En küçük bir kazası veya sorunu yok. Mekanik Olarak mükemmel...
  20. C

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. Çok güzel olmuş güle güle kullanın... bizim nivaya da aynı işlem yapılacak fakat akslerde yıpranma olma ihtimalinden bahsediliyor, karar veremedik. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR