Arama sonuçlarınız

1. M

Komple Restore Edilen Bu Fren Sistemi Neden Tüv Muayenesinden Geçirtmez

kampanaları söküp torna ettirmeniz gerekebilir.Aynı tip aracı ben de kullanıyorum genelde zamanla ısınıp soğumaktan dolayı kampanalarda egilme , çekme oluyor bu da frenleme esnasında dalgalanmalar yaptığı için hatalı sonuçlar veriyor kampanaları söktürüp tornaya bağlarsanız dediğim şekilde...

2. M

Eski As 250 Araçları Iyi Bilen

20W50 kullanabilirsiniz 15W40 ta olur sakıncası yok motor da özellikle bir hasar yoıksa yatmış olması fark etmez klasik ucuz olan antifirizli suyu koyun sıkıntı olmaz antifirizin zaten çözücü ve temizleyici özelliği kısmen vardır belli bir zaman sonra radyatörü kontrol edersiniz aşırı bir renk...
  3. M

%100 Kilit "sessizlik" Problemi

13 ve 14 numaralı parçalar bahsettiğim pullar

4. M

bu da yeni tip ola n soft olarak geçen kilit iki tarafında oluklu ve konik pullar var ve geçişleri yumuşak

5. M

ben eatoon %100 kilit kullanıyorum nispeten yeni modelini ve soft oolarak geçiyor içinde konik 3-4 adet pul var ve geçişleri yumuşak olduğu için ses çıkarmıyor.Daha önce yine eatoon %100 klasik tipini kullanıyordum onda bu pullardan oluşan sistem yoktu ve keskin manevralarda çat çat sesini bariz...

6. M

aracınızdaki kupa geniş olan eski tip kupa yenilerine göre daha sağlam çürümeye karşı daha dayanıklı motor ise 4-236 kodlu perkins , sanayide kalem enjektör olarak bilinen motor çok iyi ve sağlam makina az yakar ve sorunsuzdur. Yeni modellerde bulunan phazer motor daha seri ve yırtıcıdır ancak...
  7. M

kuvvetle muhtemel kalem enjektör olan motor var aracınızde herkes 85 bg olarak bilir ancak 83 bg dir ve çok sağlam ve yakıtı az olan motordur her türlü yüke gelir .Aracın kupasıda koltuk arkasındaki alanın uzunluğu hariç 1993 senesine kadar değişmeyen 100 lül ve 200 lüklerde de kullanılan...
  8. M

Stepside Kasa

satıldı

9. M

Scout 800b Restorasyon Projem

ben bu arabaya 1973 te binmiştim Rize sağlık müdürlüğünde vardi 5 yaşındaydım yıllar sonra 2011 de bunun abisini aldım 1972 İnternational Travelall halen onu kullanıyorum günlük araç olarak başka aracım da yok

10. M

Scout 800b Restorasyon Projem

çok güzel oluyor her şey ince düşünülmüş
  11. M

Çekme Karavan Yeni Ehliyet

750 kg üstü için eski tarihli E sınıfı daha sonrası için ise D sınıfı ehliyetiniz yoksa sürücü kursuna gitmeniz gerekecek

12. M

Çekme Karavan Yeni Ehliyet

kazanılmış hakkınız var 750 kg kadar romorkları çekebilirsiniz.
  13. M

Karavan Ile Zorluklar

tork , beygir gücü vs. çekmek için bunlar yeterlimi veya daha düşük tork ve bg gücü araçlar ile 2 tonluk karavan çekilemez mi? benim kullandığım aracım 75 bg , tork değeride en fazla 150 veya 160 Nm motora sahip ama ben 5 tonluk bir romorku çekebilirim ve dikkatli gidersemde her rampa inişinde...
  14. M

Yurtdışına Yerleşmeyi Düşünüyorum

imkan varsa benide götür koşa koşa gelirim

15. M

Iveco M23 Hakkında

boş ağırlığı 5 ton civarında ,yüksek geniş ve aerodinamik olarak tamamen negatif olan eski teknoloji 90 bg düz dizel motor bir aracın 10-12 litre yakıt yaktığına inanmamızı mı bekliyor bu satıcı. kamyon modelinde bir üst versiyonu olan turbo motor olmasına ve daha hafif , aerodinamik olarak...
  16. M

Iveco M23 Hakkında

şehiriçi - şehirdışı 20-30 lt arasında değişir
  17. M

Küçük Tüp Sobası?

evlerde en küçük odanın bile 25 m3 ve daha fazla hacimde olduğunu , kapı altı pencere kenarı vs den hava sikülasyonu olduğunu dikkate alın oysa otomobil içerisinde 2 m3 bilemediniz 3 m3 hacim vardır , keza karavanların hacmide evdeki bir oda ile kıyaslanamaz , konu hakkında yazmamın sebebi araç...

18. M

+750 Kg Karavanlara Trafik Sigortası Yaptırılıyor Mu?

ben yanlış anladım 750 kg üstü karavalar tescil tabi olduklarından dolayı yıllık olarak muhayeneleri yapılır.Motorsuz oluklarından dolayı vergiden muhaftır.Muhayenede genel kotrolu , lastıkleri ışk donnımarı ve 750 kg üstü roorkla frenli olmaları gerektiği için mekanik veya hidroik olan fren...
  19. M

+750 Kg Karavanlara Trafik Sigortası Yaptırılıyor Mu?

750 kg altı karavanlar tescile tabi değildir,bu yüzden trafik sigortası yapma zorunlluğu yoktur.Ancak çeken aracın ruhsatında romork takabilir ibaresinin bulunması lazımdır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR