Arama sonuçlarınız

1. M

300tdi Motor Neden Stop Eder?

kontak acikken herhangi bir sebele elektrik kesilirse mazot pompasi uzerinde bulunan stop musuru mazotu keser ve makine stop eder . Kontakta anlik temassizliklar , kontaga gelen veya kontaktan cikan ana besleme kablosundaki temassizliklar buna sebep olabilir , ana tesisatin kontaga girisi ...

2. M

Sabit Aksın Avantajları Neler?

sadece takinti , bagimsiz tekerlekler her yonden avantajlidir. Sadece yuk araclari icin sabit akslarin gerekliliginden bahsedilebilri , bunun hariccinde kesinlikle bagimsiz tekerlekler her yonden avantajlidir
  3. M

Mercedes 509d

cakma balatada istediginiz balatayi secme konusunda daha cok secenek var ve hic cekinmeden herhangi bir frencide yaptirabilirsiniz. Bende ayni arabanin cift kabin kamyonu vardi ve butun balatalarini caktirmistim hic sorun yasatmaz. frendeki titremenin sebebi kampanalarinizdan olabilir...

4. M

V184 e R 380 sanziman takmak

pirizdirek işi bilen bir usta tarafından kaynakla ek yapılıp uzatılabilir hiçbir sakıncada doğurmaz
  5. M

E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme

Ynt: E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme hemen bir duzeltme yazayim benim verdigim bilgiler bugun icin gecerli 1/1/2016 dan sonra tum ehliyet siniflari degisiyor ve kullanim yetkileri de degisecek.Degisiklik maddeleri asagida ; MADDE 8 ‒ Aynı Yönetmeliğin 75 inci...

6. M

Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi bir değişiklik yapıldı

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı aracinizin ruhsatinda yazan azami yuklu agirlik miktarinin ustune %3,75 +500 kg ilave edin cikan rakam ceza yemeyeceginiz sinirdir.Bunun asimi miktarina gore degisik dilimlerde cezaya...

7. M

Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi bir değişiklik yapıldı

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı bolunemez yuk tanimi dogru bu yukler de ozel izne tabi , diger %20 yuk asimi yanlis dedigim gibi 500 kg + %3,75 tolerans bundan sonra %5 ,%10,... fazla devam ediyor ve artisa gore para...
  8. M

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı agirlik ve olcu toleranslari yonetmeligi , karayollari trafik yonetmeligi nette aratin goreceksiniz bu konuda cok islem yaptim yanilmam
  9. M

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı yazan azami yuklu agirligin ustune 500 kg+%3,75 tolerans eklenir.cikan rakam benim verdigim rakamdan bir kac kilo fazla olabilir ama ben garanti olsun diye az eksik verdim.

10. M

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı toplam yuklu agirlik 4130 kg ile kantari gecersiniz bunu astiginizda miktara bagli olarak ceza yersiniz.son sinir 4130 kg

11. M

1998 Vitara Yağlambasında Sıkıntım Var

Ynt: 1998 Vitara Yağlambasında Sıkıntım Var motor calisip yag isinmaya basladiginda yag basinci bir miktar duser bu butun araclarda boyledir.Aracinizda yag basinc gostergesi olsaydi bunu gorebilirdiniz.Aracin motoru zamanla yipranir ve asinir bu normal bir durumdur , limitler asildiginda ise...
  12. M

Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?

Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ? dana 60 icin bende kilit var cikma ve ABD mali.Detroit locker alirken sakin sifirini almayin tavsiye etmiyorum son yillarda cin de uretim yaptiriyor ve kirilmaz denen detroit kilit cin mali olduktan sonra kirilmaya basladi ABD mali olanlar ise...

13. M

Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ?

Ynt: Dodge Pw 250 Kullanıcı Arkadaşımız Var Mı ? 1992 ortasına kadar olan 250 lerde fındık motor tabir edilen 85 bg motor var en az yakanı odur , daha sonra phazer motor konmuştur bunun yakıtı fazladır ama çok yırtıcı bir motor olarak kabul edilir , en son olarakta magırus motoru koydular...
  14. M

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı.

Ynt: 2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı. enjektör tamirinden sora kısa bir müddet yakıt yükselir. 500 ila 1000 km arasında yol yaptıktan sonra normale dönmesi gerekiyor , bundan sonra yakıt sarfiyatı yüksek olmaya devam ederse o zaman bir sorun...
  15. M

Common Rail Motor

common rail motorlari eski model araclarimiza takip calistirabilirmiyiz acaba bunu yapan var mi?

16. M

Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan.

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. aracin orijinal donaniminda degisiklik yoksa ve orijinal kasasinin uzerinde yuk gibi tasinabiliyorsa ve indirip bindirme islemi icin arac uzerinde herhangi bir degisiklik yapilmiyorsa sorun cikmaz , mutfak...
  17. M

2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı yanlis adrese bakmissiniz ben aracin motorunun ustalari var dedim ve sprinter araclarla ugrasan ustalari adres gosterdim.Halen antalyada 2.7 crdi motoru kullanan binlerce vito , sprinter var ve sorunsuz geziyorlar , bakimlarinida yapan ustalardan birinin...
  18. M

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı aracin motoru 2.7 mercedes ve bu motor vito , viano ve sprinter araclarda kullanilan ile ayni ve bu araclarin en cok oldugu il antalya cunku turizm de calisiyorlar , bu motorlarin en iyi ustalarida antalyada bunu iddia ediyorum aracin ustasindan bahsetmiyorum...

19. M

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı sehiici 14 litre cok yuksek rakam , sonradan atilma ford dizel motorlu international travelall aracimin bos agirligi 2480 kg ve sehir icinde 12-13 lt araliginda yakiti var ve sikisik trafik. gecen hafta aracin icine 800 kg yuk koydum ve arkasinada 5 metre...
  20. M

Arazi Araçlarında "daha Fazla Enerji İçin İtici Güç"

Ynt: Arazi Araçlarında "daha Fazla Enerji İçin İtici Güç" yaşasın çinliler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz