Arama sonuçlarınız

1. M

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm tamam iste demekki aciklama ve genel bir fiyat verilebiliyormus ve cok zor degilmis , bizlerin aklinda yapilan islem ve maliyeti hakkinda yaklasik bir fikir olustu , firma da daha saglikli bir sekilde reklamini yapmis oldu , boylesi daha iyi...

2. M

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 helal olsun ustanin ilk once isine ve kendisine saygisi , sonra uzmanligi ve emegi boyle harika sonuc verir. "Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz" ornegi burada.
  3. M

E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme

Ynt: E Tipi Ehliyetle O2 Sınıfı (750 Kg -3500 Kg) Römork Karavan Çekme evet bu sizin icin bir sorun 1997 yilina kadar (e) sinifi ehliyetle cekici kullanabiliyordunuz yani (D) sinifi ehliyetin yetkilerine sahiptiniz ancak 1997 yilinda yapilan degisiklikle e sinifi surucu belgesi ile cekici...

4. M

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm genel olculerde bir fiyat vermek , degiskenlerle ilgili de kisa bir aciklama yazmak cok mu zor , ozelden yazisacaksaniz forumda niye konu aciyorsunuz bulun ozel sahislari ozel ozel gorusun , maalsef forumda bu gibi durumlarla cok sik...
  5. M

Satılık Diferansiyel Kilidi Eatoon Detroit Locker

Dana 60 diferansiyel için cıkma kilit çok temiz kırılmaz özelliği ile tanınan ABD malı detroıt kilit özelliklerini aşağıda verdiğim linkten öğrenebilirsiniz fiyatı 900 TL dir http://www.eaton.com/Eaton/ProductsServices/Vehicle/Differentials/detroit-locker/index.htm#tabs-1

6. M

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında

7. M

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında ..
  8. M

Dana 44 Diff Hakkında

Ynt: Dana 44 Diff Hakkında dana 44 dana 60 a gore daha hafif hizmet icin yapilmistir aks kalinliklari daha azdir ancak zayif olduklari soylenemez kirmak icin bayagi ugrasmaniz gerekir kirilsa da cik sorun degil kovaniyla beraber 600-700 tl gibi paralara cikma olarak kolayca bulunabilir.Dana 44...
  9. M

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje eger vaktiniz varsa ekopanel malzemenin ozelliklerinden biraz bahsedebilirmisiniz ozellikle su ve nem dayanikliligi nedir ve olculerini verdiginiz tabakanin fiyati ne kadar ve nereden temin edilebilir biraz uzun oldu kusura bakmayin bende kamyonetimin arkasina...

10. M

8 Bijon 8" R16 Jantlarım Satılık...

Ynt: 8 Bijon 8" R16 Jantlarım Satılık... jantlar duruyor mu?

11. M

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın dunya kadar alisveris yaptim kendi hatam haricinde sorun yasamadim gelmeyen urunlerin parasini iade aldigim gibi eksik ozellik veya baska sebeplerle sorun yasadigimdada aldigim urunlerde indirim para iadesi de geri aldigim cok oldu...
  12. M

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: Mtv Hakkında Bilinmeyen Yada Eksik Bilinen Konu Önemli cok sanslisiniz yapmislar bu indirim sadece otomobiller icin gecerli diye biliyorum 4x4 olsa bile kamyonetler icin gecerli olmamasi lazim tekrar arastirip cevap yazacagim evet ruhsatta arazi tasiti ibaresi varsa kamyonetler icinde...

13. M

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) belli mi olur biraz yonlendirelim dedik ,ustumuze duseni yapalim da ya tutarsa? sizi guldurduysem ne mutlu bana allah sizi herdaim guldursun insallah
  14. M

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) forumda yeni bir baslik daha acilmis ve tam bu konu Pino karavan ile ilgili olumsuzluklar islenirken yeni bir uye pino karavana ovguler diziyor ve adeta buradaki sikayetlere cevap veriyor.zamanlama , konu ve uyenin yazisma bicimi cok...
  15. M

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında en baba karavan pino karavan avrupa mallarini almaya gerek yok , elestirilecek hicbir yani yok super super ultra super

16. M

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) budur iste boyle yorum gormedim butun olayi bu cumlelerle sairane bir sekilde anlatmissiniz bundan daha iyi anlatilamazdi kurdugunuz cumleler edebi eser gibi maasallah
  17. M

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler daha genc bir motor olacak benzinliye benzinli dizele dizel dizelde %30 dan fazla guc farki olmayacak arac uretisinin araca taktigi uygun gordugu motor olacak ( defenderde ford motoru bulundugundan sorun olmuyor) motor no okunmuyor hafif kusur gecer...
  18. M

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: Mtv Hakkında Bilinmeyen Yada Eksik Bilinen Konu Önemli bir alt kademe uygulanir diyor ve %5 ini asmasi halinde bir alt kademeye dusurlur ibaresi acik , tekrarindan bahsetmiyor.Burada dikkat edilmesi gereken husus bu uygulamanin rutin disi olmasidir , yani olmasi gereken odemeye bir sart...

19. M

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor en iyi ayarinda da olsaydi 20 litre yakacakti zaten bende vardi , cok memnundum ancak yakit olayi beni astigindan sattim
  20. M

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? oncelikle ceker tekerlere , 4 tekerde cekiyorsa ikinci oncelik manevra yapan tekerlere ( tabii ki on) , ucuncu oncelik fren oncelikli tekerlere ( buda on tekerler cunku arka tekerler limitorle kontrollu basinc alir )...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR