Arama sonuçlarınız

1. M

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. sapasaglam denenmistir.Bilyalar haric yalniz bilginize kendi aracinizdaki bilyalari kullanacaksiniz.

2. M

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. haddim olmayarak bir bilgi paylasayim dodge 250 lerin on diff te kilit yok oradaki vakum akslari baglayip ayiriyor yani manuel hublarin yaptigi islevi iceriden bir dugme ile vakum pompasini calistirarak yapiyorsunuz , ancak agir hizmet...
  3. M

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. cok temiz olan bir kilit 750 tl ye verebilirim

4. M

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. dodge 200 ve 250 için % 1OO eatoon kilit mevcuttur. kilitler çıkmadırlar ve ABD üretimidir , çinde üretilenlerde kırılma ve arıza sorunları varken bunlar kesinlikle arıza yapmaz
  5. M

Satılık Eatoon %1oo Kilit

amerikan DANA 6O diferansiyeller için satılık %1OO eatoon kilit vardır. Çıkma olan kilitler çok temiz ve ABD malıdır. kesinlikle çin üretimi değildir ve kırılmaz

6. M

Hakkari Berçelan Yaylası

Ynt: Hakkari Berçelan Yaylası nasip , gönül ister o güzellikleri görmeyi ama zaman ve imkan yaratmak lazım teşekkür ederim

7. M

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer köklü firmalarda bu arabanın camı kesinlikle vardır çünkü bu araç türkiyeye oldukça fazla girdi özellikle bir çok resmi kurumda vardı camı düz olarak ölçün ve olimpia camın Ankara fabrikasına sorun mutlaka vardır . Ölçüyü bombe yapmadan direk...
  8. M

Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ?

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? reno 12 dedin mi orada duracan....saygı gösterecen onun sınıfı apayrı.
  9. M

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? konu merkezi kilit olduğu için bende sonradan yaptığım bir merkezi kilit uygulamasını örnek verdim ama bir anda merkezi kilit uygulaması yaptığım arabanın çürümesi vs gibi konular gündeme geldi , ben yine iddia ediyorum kaliteli kilit sistemi sorun...

10. M

Hakkari Berçelan Yaylası

Ynt: Hakkari Berçelan Yaylası benekliler tabii ki iyidir ama soğuk suda diğerleri de sanırım gökkuşağı alası onlar aynı lezzettedir.

11. M

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? 1985 Reno 9 arabayı 2006 da sattığımda hiç bir yerinde paslanma dahi yoktu , 1993 model defenderi 2009 da aldığımda tüm kapı ıçler ve sac aksamı çürümüştü ve toplamaktan bıkmıştım ayrıca çok övdüğün defender sanayiden dışarı çıkmayan bir arabadır ...
  12. M

Hakkari Berçelan Yaylası

Ynt: Hakkari Berçelan Yaylası alabalik varmi kirmizi benekli

13. M

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? 1985 model reno 9 aracima kendim merkezi kilit takmistim ve 3,5 yil kullandim hic sorun cikarmadi araci sattim , sattiktan sonra bir sorun yarattiysa bilmiyorum , burada onemli olan su gecirmez ve kaliteli sistemi alip takmak biraz paraya kiyarsaniz...
  14. M

Stepside Kasa

satilik stepside kasa 2500 TL kasa oldukca iyi durumdadir ilgilenenler 05052170649 numarali telefonla ulasabilirler.
  15. M

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon araciniz cok guzel gule gule kullanin. Ondeki vinc sanzimandan tahrikli hrhalde calisiyor mu? eger denedinizse performansi nasildir yazabilirmisiniz.

16. M

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. ruhsatinizda arazi araci yaziyorsa lastik olculeri , yukseltme vs sorun cikarmaz , ancak aracin orijinal olmayan ve sonradan yapilan takilan vinc , ceki kancasi , tamponlar , tavan sepeti k i tavan sepeti koy minibuslerinin yuzunden yasaklidir ve proje ile bile...
  17. M

Kasko Değeri Belirleme Sorunu

Ynt: Kasko Değeri Belirleme Sorunu ben ruhsatı taratıp kendim mail ile sigortalar birliğine başvurdum ve sağolsunlar çok kısa sürede bana mail olarak kasko değerin bildirdiler hem de geriye dönük 4 yıllık olarak bende bununla vergi dairesine başvurarak işlemimi yaptırdım.
  18. M

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında araç üzerinde bulunan ve fabrika çıkışında teknik belgesinde kayıtlı olan tüm ölçü ve ağırlıkların dışında kalan her türlü tadilat projelendirilip ruhsata işlenmelidir.Bunun dışında söylentilere aldırmayın konusuna hakim her trafik polisi sizi durdurup ruhsata işli olmayan...

19. M

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü? kış aylarında hava açıkken Rize Pazar ilçesi sahilinden bakıldığında kafkas dağlarının karlı zirveleri bembeyaz olarak birçok kez görülüyor. Defalarca ben bunun gördüm harita üzerinden mesafeye baktığımda deniz üzerinden 200 km cıvarında kuş uçuşu...
  20. M

AS 250 4*4 ÇİFT KABİN

Ynt: As 250 4*4 Çift Kabin toplam 6,5 ton agirlikla ve 7,50x16 lastikle camurda dik rampayi 4 teker patinaj cekerek cikabilen ayni sinifta baska bir arac gormedim.Phaser motor ise tadindan yenmeyecek performans veriyor ancak phaser motor biraz fazla yakiyor , 1993 e kadar olan motor ise yakit...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR