Arama sonuçlarınız

1. I

Bir Karavan Doğuyor.

Sanırım resimden dolayı öyle gözüküyor.Yeni resimler geleceği zaman bir adet videosunu çekip youtubeye atma imkanınız var mı?

2. I

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve Ailemle Tatil Yapmak Istiyorum :)

Merhabalar :) , umarım istediğiniz karavana kavuşur keyifli tatiller yaparsınız :)
  3. I

Bir Karavan Doğuyor.

Hocam sanki dolaplar orta alanı biraz daraltmış gibi geliyor sizce?

4. I

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Hocam bu arada son durum nedir nasıl gidiyor?
  5. I

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Anladım , olsun bunlar beni almaktan vazgeçiremez.Peki bir land rover benzin/dizel hangisi olmalı? ve Bu araç için kaç bin tlyi gözden çıkarmam gerek?

6. I

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

Hayırlı olsun hocam ,benimde türkiye turu planım var bakalım.Benim önümde kocaman bir yıl var,çalışıp para biriktireceğim vesaire vesaire:).Sizde durumlar nasıl?

7. I

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Hayırlı olsun hocam , allah bize de nasip ederse inşallah.
  8. I

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Merhaba değerli arkadaşlar; Türkiye gezimi planlayıp gezi aracıma land rover defender üstünde karar verdim. Türkiye gezisi için 4x4 mantıklı mıdır? Bir arazi aracından beklentim şunlar; -Minumun seviyede yakıt -Uzun yol -Arkası kapalı olması -Teknik işler işe az uğraştıracak olması veya...
  9. I

Gezenbilir Gaziantep Grubu

Ad - Soyad: İlter Güvenç Doğum Tarihi Ve Yeri: 1999 / Gaziantep Yaşadığı yer: Gaziantep Meslek: Öğrenci İlgi alanı: Gezmek,1yıldır bisiklet ile gerçekleştirmeye çalıştığım bu hayalimi off-road yani arazi taşıtı ile türkiye turuna çevirmeyi planlıyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.