Arama sonuçlarınız

1. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yorulmuşum ne var ne yok neler kaçırdım kimler geldi kimler gitti ufuk abi?

2. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar herkese iyi geceler
  3. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... neyse benimde pilim bitik zaten bişey içip kaçarım

4. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... eee ben geldim ama
  5. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bende bugün çok yoruldum çay var mıdır acaba diye kahveleri geziyorum ama hepsi kapanmış.şans işte...iyi sabahlar

6. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben kaçtım akşam görüşürüz.

7. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Brezilya'dan selamlar :)
  8. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bugün iyi dağıttı müşteriler gel senle şöyle köşe bucak dükkanı temizleyelim yarına hazırlayalım.sana face'den bir link gönderdim bakma şansın ol du mu?
  9. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alfonse şimdi sen ve ben mi kaldık koca kahvede?

10. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... karamürsel'den ahmet taşçıyı tanırım.büyük adam.bahsettiğn hayati'den mutlak alışverişim olmuştur.eğer bir hafta sonra orada olacaksan atlar geliriz ben 57 dk da körfezden orada oluyorum

11. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi gecelerrr
  12. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslan iyi geceler kendine iyi bak ufaklığı öpersin adımıza....

13. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hakan iyi geceler bir maaş bekliyorum mesailerimi de eklersen sevinirim.
  14. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ne yana çevrilir bilmiyorum ama hası karamürsel de çevrilir size bir karamürsel organizasyonu yapayım mı bu hafta?
  15. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bu pazar zukiyi devireyim ben bayadır takla atmıyordum kuru zeminde biraz tehlikeli olacak ama landciler geliyor landciler geliyor diye ilk zuki taklamızı da atarız

16. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D
  17. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben aranızı yaparım olmadı adamı balığa çıkartır denize atarım datça gibisi yok ufuk abi.
  18. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... engin babanın gazına gelmeyelim takla atarız sonra.yol dışı yol dışıdır.uyma sen engin babaya...yazın herkes konuşuyor bu işin kışı da var.

19. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alp mütevazi davranma gayet offroad yaptık.orası yol dışı bir parkur.
  20. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... aramızda yeşil olan kaç kişi var.gel abi datça'ya yerleşelim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR