Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
bugün iyi dağıttı müşteriler gel senle şöyle köşe bucak dükkanı temizleyelim yarına hazırlayalım.sana face'den bir link gönderdim bakma şansın ol du mu?
karamürsel'den ahmet taşçıyı tanırım.büyük adam.bahsettiğn hayati'den mutlak alışverişim olmuştur.eğer bir hafta sonra orada olacaksan atlar geliriz ben 57 dk da körfezden orada oluyorum
ne yana çevrilir bilmiyorum ama hası karamürsel de çevrilir size bir karamürsel organizasyonu yapayım mı bu hafta?
bu pazar zukiyi devireyim ben bayadır takla atmıyordum kuru zeminde biraz tehlikeli olacak ama landciler geliyor landciler geliyor diye ilk zuki taklamızı da atarız
ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D
engin babanın gazına gelmeyelim takla atarız sonra.yol dışı yol dışıdır.uyma sen engin babaya...yazın herkes konuşuyor bu işin kışı da var.