Arama sonuçlarınız

1. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar aaa ne yükü be yavuz ayıp valla senin dediğin hiç bir yere bırakmayız seni yerimiz mi yok sanki..

2. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar erenköyde'yim ben ruh ve sinir hastalıkları hastahanesinden yazıyorum ;D ;D ;D
  3. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onur istanbul'da hangi yakadasın komşu çıkmayalım?

4. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 31 temmuz cumaya geliyor ama
  5. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar süper fikir,ufuk abiyi de alsan ne güzel olurdu be.ufuk abi için sahile benim ufak televizyonu bile kurarız dizilerden mahrum kalmasın ;D

6. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar şu drunk'ı merak etmiyor değilim ama öyle sake make anlamam ben şişeyle masaya jack gelecek bandrollü hemde

7. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar haydaa bizim de planımız ankaraya gelip tabu oynamaktı...tamam hemen dost olduk bile ;D
  8. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onur bey onur bey dikkat ederseniz sevtap dostlar arasında bir planım var dedi ;D ;D
  9. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar biz görüştük nasıl olsa sana da iyi geceler hakan haftasonu sevtap falan sahil yapalım...

10. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hakan online gözüküyor ama ses seda çıkmıyor hakkaten 120.sayfadan okumaya mı başladı ?

11. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar eee ankara'ya gelecektik ama...
  12. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sana süpriz yumurta ısmarlıyorum kindar marka... :D :D

13. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar benim tatil ramazanda...gelmeye çalışırım
  14. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar öhö öhö öhe desturrr kahvede zj'si olan da var... :D
  15. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar valla ayarlayabilirsem gelicem bu pazarda çalıştım çok streslendim doğaya kaçmam lazım biranönce...

16. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar abi çocukları yatırdıysanız anlatayım valla adama iki kelime laf ettirmiyorlar... ;D ;D ;D
  17. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus selamlar konunun geçmişini tam bilmiyorum ama böyle sonuçlanmasına sevindim...
  18. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ateş yaz itibarı ile yoğun bir çalışma temposuna girdi gündüz bazı kayıtlarda gece de programlarda oluyor ayrıca evinde internet problemleri yaşıyor gece aradı yarın sorun çözülecekmiş,alfonse mekan olarak bana uzak bilemiyorum kötü birşey...

19. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... bir nuri'miz eksikti o da tamam ;D
  20. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hakan akşam ben anlatırım sana... ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz