Arama sonuçlarınız

1. 23burhan23

Parası Olan Kaçırmasın Gerçekten Süper Defender

Ynt: Parası Olan Kaçırmasın Gerçekten Süper Defender mutlu bey doğru söylemiş ilana ilgilenen olur diye koydum ilan benim değil verdiğiniz linkdeki bilgiler ilanda zaten war

2. 23burhan23

Puma Motor Hakkında Yardım

Ynt: Puma Motor Hakkında Yardım reha bey aslında bakmaya üşendim bakarım teşekkür ederim
  3. 23burhan23

Puma Motor Hakkında Yardım

merhabalar arkadaşlar 2.5 dizel defendere puma motor takılıyor 300tdi motorun yerine puma motor takılıyormu bilgi olan varsa şimdiden teşekkürler

4. 23burhan23

Parası Olan Kaçırmasın Gerçekten Süper Defender

Arkadaşlar araç benim değil ancak bulduğum temiz defenderleri biz gezenbilir üyelerine kazandırmak isterim bu niyetle bulduğum 1991 model çift renk motor ve kaporta çok temiz gördüğümden sizle paylaşmak istedim parası olan kaçırmasın gerçekten temiz bir araca benziyor buyrun sitesi...
  5. 23burhan23

Özel Harekat Defenderleri

arkadaşlar özel harekat defenderlerini satıp hangi araçları alıyorlar. Bilgisi olan varmı.Bundan 10-15 yıL sonrada özel harekattan araç ala bilecekmiyiz.

6. 23burhan23

Defender İçin Orjinal Ön-Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj!

Ynt: Defender İçin Orjinal Ön-Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj! arkadaşlar elinizde varsa port bağajın ölçüleriniverirmisiniz

7. 23burhan23

Defender Alacam Yardım

Ynt: Defender Alacam Yardım cevabınız için teşekkürler ben tam olarak toplanmış bi araç değil yarım toplanmış bi araç alıp onun üstüne motor+modifiye yaparak aracı kullanmak. maddi durumum gayet iyi fiyattan kaçınmadan yapacam. önemli olan aracın temizliği bu 3.ndden birini düşünüyorum sizede...
  8. 23burhan23

Defender Alacam Yardım

eski arabam 2.7crd jeep DEFENDER sevdası için sattım bakdığım bi kaç defender var sizinde düşüncelerinizi duymak isterim yorumlarını brkliyorum... http://www.araba.com/2802730/Land%20Rover%20Defender%202.5 http://www.araba.com/2875907/Land%20Rover%20Defender%202.5...
  9. 23burhan23

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? 10tane ayıya kafa tutarım ama karşıma böcek çıkarsa arkama bakmadan kaçarım üstelikle onların üstüne basmakdan basınca ses çıkıyor ;D

10. 23burhan23

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım siz mazot benzin açısındanöyle düşünüyorsunuz ama JEEP binmek ayrı bişey onlan bide off road yapmak daha ayrıca bişey binmeden anlaşılmaz (2004 wj 2.7crd)

11. 23burhan23

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor çok güzel bi çalışma ellerinize sağlık çok güzel olmuş yavuz abi
  12. 23burhan23

2. Gezenbilir Jeep Buluşması Ne Zaman?

arkadaşlar 2 jeep buluşması ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum bilen warsa paylaşabilirmisiniz

13. 23burhan23

wj hakkında

Ynt: wj hakkında çok teşekkür ederim bir tanıdığım arabasını satıyor ondan alacam alınca fotoğraflarını eklerim 1999 füme v8
  14. 23burhan23

wj hakkında

Ynt: wj hakkında inşallah bulurum arabayı alayım ilk işim istanbula götürüp ustasına göstermek
  15. 23burhan23

wj hakkında

Ynt: wj hakkında ister masraf ister benzin bi 1999 4.7 v8 aramaya başladım

16. 23burhan23

Grand Cherokee Kasa Adları

Ynt: Grand Cherokee Kasa Adları paylaşım için teşekkürler
  17. 23burhan23

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım teşekkür ederim
  18. 23burhan23

wj hakkında

Ynt: wj hakkında teşekkür ederim