Arama sonuçlarınız

1. 23burhan23

wj hakkında

Ynt: wj hakkında merhaba ben gidip off road gruplrına katılıp arazi su taşlarda dolaşmayı çok isterim ama zamanım yok hafta sonları köye giderken asfalttan değlde araziden gitmek sert toprakta fazla arazide olmayacağımdan yüksek model olsun dedim

2. 23burhan23

wj hakkında

merhaba arkadaşlar ben yüksek mosel 1999 2000 wj almak istiyorum arazide fazla kullanmayacam çamur kayalık değil hafif yükseltide dağlarda 2 veya 3 yükseltme kitiyle tekerlekleri büyütmeyi düşündüm aranızda kullanan varsa edindiği bilgileri paylaşırsa ne kdar yaktığını parça sorununu çok memnun...
  3. 23burhan23

Herkes Baksın Çok Güzel Jeep

Ynt: Herkes Baksın Çok Güzel Jeep otomatik vites kullanamadığım için düz vites istiyorum jiplerde düz vites fazla bulunmadığı için almayı düşünüyorum sizinde alıp almama parça açısında yorumalrınızı bekliyorum

4. 23burhan23

Grand Cherokee Kasa Adları

Ynt: Grand Cherokee Kasa Adları arazi için hangisini önerirsiniz
  5. 23burhan23

Ynt: Grand Cherokee Kasa Adları ilginiz için çok teşekkür ederim kare kasa 4.0 cherokee.......xj dediğiniz hangi modellere deniyor yoksa kare kasa olan hepsinemi xj deniyor

6. 23burhan23

Ynt: Herkes Baksın Çok Güzel Jeep düz vites olmasından dolayı dedim fazla bulumaz düz vites

7. 23burhan23

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım km 600 krş filan yakıyor buda bnim için biraz fazla benim fordum 245 krş yakıyor lpg taksam ne kadar yakar km ye
  8. 23burhan23

Bİ BAKIN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM http://www.sahibinden.com/tam_orjinal_4_silindir_duz_vites-38WQQaXQQ17510808WQQpXQQdisplayitem
  9. 23burhan23

arkadaşlar içimde yeni başlayan off road tutkusu giderek artıyor ve daha fazla bilgi edinmdek istiyorum araştırmalarıma göre jeep off road da çok kullanıyorlar ama kasa adları hakkında bilgim yok yıllara göre kasa ve modelleri resimli olarak bilenler ekleye bilirse çok iyi olur hem yeni...

10. 23burhan23

WJ hakkında yardım

merhabalar siteye yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum 1999 2000 2001 2002 2003 modeli farketmez grand cherokee almayı düşünüyorum motor olarak 4.7 araba fiyatlarında bir sorunum olmaz ama yakıt ve yedek parçada biraz bilgi edinmek istiyorum 4.7 motorlorda off road modifiyesi yapmadan km ne...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR