Arama sonuçlarınız

1. eflany

İstanbul da Etkinlik Yok mu?

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Acemilere destek adı altında başlıkmı açsak arkadaşlar :) Bende böyle bir tanışma organizasyonuna destek verenlerdenim...

2. eflany

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) Katılmak istediğim fakat başka bir programla (Lr Defender org.) çakıştıgı için gelemdim... Eminim harika bir yürüyüş olmuştur.. Fotografların devamı gelmesi dileğiyle şimdiden teşekkürler...
  3. eflany

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Paylaşım müthiş... Fotoğraflar için teşekkürler, devamını bekleriz üstad...

4. eflany

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkürederim Allah herkese daha iyisini nasip etsin... Ben bu defenderde tutuklu kaldım...
  5. eflany

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Birkaç foto da benden olsun ;)

6. eflany

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Teşekkürederim, sağolun :)

7. eflany

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Merhabalar saygıdeğer Gezenbilir ailesi, bu bölüme 2 yıldır kendimi tanıtmak ümidi içerisindeydim bu güne kısmetmiş... Nihat Gökçe ( eflany ) İstanbul 1989 defender 110 SW 300 tdi
  8. eflany

Defender hakkında yardım lütfen

Ynt: Defender hakkında yardım lütfen Merhabalar... Motor yağ yakıyor, ön takımda azda olsa masraf var arcın kaporta ve iç donanım iyi ama lokal boya masrafları var. akü bitik, 5 lastik acil ihtiyaç... Araç fiyatına eksi yansıtmama ragmen fazla ugraştıracak gibi bir durum sözkonusu bu yuzden...
  9. eflany

1977 Land Rover Defander

Ynt: 1977 Land Rover Defander Merhabalar.. Defender hakkında bildiğim en belirgin olgu, Mükemmel bir rahatsızlık.... :) Geçmişolsun..Sanırım sizede bulaşmış...

10. eflany

Ynt: Defender Usatamla Birlikte aracı detaylı inceledikten sonra araçtan vazgeçmiş bulunmaktayım.. Konuyu taakip eden arkadaşların bilgilerine sunraım... İnşallah Süper bir defender buldum pazarlık aşamasında şu an kısa zamanda gezenbilir ailesiyle paylaşıp defenderi olan defender...

11. eflany

Ynt: Defender hakkında yardım lütfen Teşekkürederim.. Evet av ve doğa gezilerimde bana eşilketmesi dışında ifade ettiğiniz gibi asfalt kullanımı içinde düşünüyorum:) yinede gezen bilir ailesinin görüşlerini değerlendirmek için açtım konuyu... Saygılarımla...
  12. eflany

Merhabalar almayı düşündüğüm bu araç hakkında bilgisi yada uyarısı olan Üstadlarımdan görüş ve önerilerini bekliyorum. Aracın özellikleri; Hidrolik Direksiyon, CD, Sunroof, Deri Koltuk, TV, Buzdolabı, Renkli Cam, Sis Farı, Winch, Dizel, Düz Vites, 2.5 LT, 90

13. eflany

83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında 1,5 sene kullandım 83 model benzinli... Muhteşem bir araç diyebilirim kesinlikle... yakıt konusunda biraz üzebilir :)
  14. eflany

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. İlgiyle takip ediyoruz... Kolay gelsin :)
  15. eflany

Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... güzel olmuş kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

16. eflany

Satılık 2005 Model - Nissan Country Onroad Offroad Full

Ynt: Satılık 2005 Model - Nissan Country Onroad Offroad Full alana satana hayırlı olsun güzel araç...
  17. eflany

Satılık Land Rover TD 300 (1991 Model)

Ynt: Satılık Land Rover TD 300 (1991 Model) Merhabalar kesinlikle aracınıza söyleyecek sözüm olmadıgını belirterek fiyatı sanki yüksek gibi geldi. Son rakam varmı aklınızdan geçen? tek atırımlık barutum var bununlada en makul defenderi en uygun fiyata edinmek istiyorum.. Saygılarımla... çook...
  18. eflany

Satılık - Defender Araçlar

Ynt: Satılık - Defender Araçlar bütçemi aşmıyacak 300tdı yukarda göstermiş oldugunuz benim için yüksek fiyat 20,25.000 tl civarı bakıyorum

19. eflany

Satılık - Defender Araçlar

Ynt: Satılık - Defender Araçlar Merhabalar Yeriniz nerede gelip görebilirmiyiz araçları
  20. eflany

Alınık Defender

Ynt: Alınık Defender Söz konusu araç hala satılıkmı acaba? Saygılarımla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR