Arama sonuçlarınız

1. eflany

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Merhabalar Hasan Bey... Bu muhteşem çalışma ürünü olan, ilgi emek özveri ve sevgiyle toplanan aracınızı satmanız gerçekten üzücü bir durum olsada Vesile oldugu konu açısındansa mutluluk verici. Saygılarımla.... Nihat GÖKÇE

2. eflany

Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Teşekkürederim.. bir kaçgün bekleyeceğim site üyesi arkadaşlarımızın yorumunu.. muhtemelen bu pazar gideceğim bu aracı görmeye, Bu arada ist de ikamet ediyorum..
  3. eflany

Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Merhabalar... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-full-full-tam-bir-arazi-canavari-29710664/detay İlandaki araç hakkında bilgisi olan yada tanıyan arkadaşlarımız varmıdır? bu konuda ki...

4. eflany

Satılık Beyaz Puma !

Ynt: Satılık Beyaz Puma ! Merabalar Umut... beyaz puman için aramıştım seni 40,000 den aşşagı inmemiştin... sanırım vazgeçtin satmaktan sahibinden'den resimlerini bari kaldırmasaydın :) birgün bu şaheseri satacaksan bana haber vermeden satma...
  5. eflany

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Gerçekten mükemmel bir çalışma; emek finansman ve zaman... yapım aşamsaında resimlerine bakarken bile hızlı hızlı geçmek istemeyip en ince ayrıntısına kadar hissedilir derecede.... elinize ve emeğinize sağlık... Allah kazasız belasız binmeyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR