Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

CR-V 'de kış lastiği seçimi

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi Aracımın lastik ebatı 205 70 15 bu arada A/T ler esasında yazlık olduğunu buzlu yol hariç diğer kış koşullarında iyi olduğunu duydum.Buzda perfomansının iyi olmadığı doğrumudur?

2. KILINÇ

Offroad etkinlikleri

Ynt: Offroad etkinlikleri yardımlarınız için teşekkürler :)
  3. KILINÇ

Offroad etkinlikleri

Merhabalar gezenbilirin yeni üyesiyim offroad etkinliklerinden nasıl haberdar olabilirim

4. KILINÇ

Ralliyi Durdurup Ceza Kestiler.

Ynt: Ralliyi Durdurup Ceza Kestiler. Şaşımamak lazım burası Türkiye malesef alternatif sporlar bilinmiyor tanınmıyor böyle olunca bunla ilgili kurallarda bilinmiyor ve bu sporlara saygıda olmuyor hatta bu tür sporları yapanlara akıl yok bunlarda falan bile diyorlar.
  5. KILINÇ

Honda HRV ?..

Ynt: Honda HRV ?.. Merhabalar ben 98 crv aldım aslında önce hrv düşünüyordum ve aracı çok beğeniyordum ama tanıdık bir honda özel servisine sorduğumda bana bu aracın otomatik şanzımanlarının problemli olduğunu söyledi bunu duyunca açıkçası üzldüm manuelleri problemsiz ancak manuelinide...

6. KILINÇ

CR-V 'de kış lastiği seçimi

Merhabalar 98 model cr-v aldım avcılık yaptığım için bu aracı yarı köy yollarında bazen çamurlu yollarda yarı şehirde kullanacağım yollar kar ve buz olduğunda beni üzmeyecek hangi marka ve model bir lastik önerirsiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.