Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

L-200 4x4 otomatik şanzıman ve atsc

Ynt: L-200 4x4 otomatik şanzıman ve atsc Merhabalar ben bu aracın yakıt tuketimini merak ediyorum birde sizin aracınız otm vites herhangi bir sıkıntı çıkardı mı çıkarıyorumu arastirdiniz mı parçaların fiyatları ve bulunma durumu nedir birde magnum instyle gibi 3 4 tane model var bunlar arasında...

2. KILINÇ

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Ynt: 2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında Bu söylediklerimin hepsini yaptırdıysanız ve aracınız üstüne üstlük 150 bg ise aracınızdaki lpg sistemini değiştirin ya bir şahısa satın yada lpgciye satın üzerine para verin hondaya en uyumlu lpg sistemi taktırın. selamlar
  3. KILINÇ

Ynt: 2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında Şimdi aracınız bu rampada bayılma olayını hem benzin hemde lpgde yapıyor gaz filtresini değiştirdiniz gazdada devam ediyorsa sorun filtrelerden değildir subap ayarını lpg ayarını kontrol ettirin bujilerde yeni diyorsunuz en son ihtimal...

4. KILINÇ

Ynt: 2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında Merhabalar öncelikle aracınız standartların üstünde yakıt tüketiyor brc nin uyumsuz olduğunu bende 2 tamirciden bizzat duydum hatta araç sahibi birisi 2004 crv 150 bg brc lpg var ama gitmiyor demişti bizzat duydum gelelim aracın çekiş...
  5. KILINÇ

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Açıklamanız için teşekkür ederim bende öyle bir niyetiniz olacağını düşünmüyordum sadece hatırlatmak istedim

6. KILINÇ

Peki revizyon 80000 kmdemi yapılıyor birde komple revizyonda sadece filtremi yoksa filtre ile beraber başka şeylerdemi değişiyor sadece şanzıman 3 lt alıyormuş revizyonla ise 5.1 lt filtrenin 2.1 lt alacağını sanmıyorum bu kısmı açıklarsanız sevinirim

7. KILINÇ

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Bülent bey hatırlatmak isterim site içi yazışma kurallarına göre büyük harfli cümleler kullanılmamalıdır çünkü bağırma anlamına gelmektedir belki bilmiyor veya okumamış olbilirsiniz okumanızı tavsiye ederim selamlar
  8. KILINÇ

Fakat atf yağların atf1 atf2 ve atf3 diye çeşitleri var bunlardan hangisi birde hondada orjinal cvt marka yağ kullanın yoksa sıkıntı olur deniliyor siz ne marka yağ kullandınız cvt marka değilde yukarıda saydığınız markalarımı kullandınız kullandıysanız şanzımanda herhangi bir sıkıntı ses vb...
  9. KILINÇ

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Bence siz yanılıyorsunuz honda otomatikte cvt şanzımanı esas almıştır hondaların hemen hemen hepsinde cvt şanzıman kullanılmıştır crvde de cvt şanzıman vardır

10. KILINÇ

şanzıman yağı demişsiniz bu aracın şanzıman yağı kaç binde değişiyor şanzımanı kaç litre yağ alıyor yağın cinsi nedir bilgilendirirseniz sevinirim

11. KILINÇ

ne kadar doğru bilmiyorum ama brc marka lpgnin honda araçlarına uymadığını duydum bunu tamircim söyledi ve başka bir honda kullanıcısındanda duydum araç 2004 model 150 bg ama gitmiyor diyordu ondada brc vardı tamircim araçların beyni var yani elektronik lpg sistemlerininde elektronik beyni var...
  12. KILINÇ

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!

Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!! sayın skmg bu piknik ması hangi model crv lerde ve aracın bagajının içindeki stepne yerinin üzerindemi bulunuyor?

13. KILINÇ

crv rolanti

Ynt: crv rolanti sayın gokhan aracınız heralde lpgli bendede lpgli crv var araç ilk çalıştığında özellikle kışın devir 1300 1400 civarında olyor bi 10 dk çalıştıktan sonra 1000 civarına düşüyor daha sonra araçla trafiğe çıktığımda yani daha uzun süre çalıştığında ışıklarda durduğumda ise...
  14. KILINÇ

otomatik vites

Ynt: otomatik vites sayın gokhan bende de 98 crv var aynı şekilde 4 ten sonra bir vites geçişi daha oluyor bu 96 97 98 civiclerde de oluyor şanzımanın yapısından dolayı ekranda d4 yazıyor ama bu 4 vites anlamına gelmiyor hondanın şanzıman sistemi cvt yani continiusly variable transmission...
  15. KILINÇ

Sportage hakkında

merhabalar bu aracın 2006 2007 modeldeki (yeni çıkanın bi önceki kasası) yakıtı otomatik şanzıman ve dizel motorla uyumu ve genel olarak bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

16. KILINÇ

Kia Sportage

Ynt: Kia Sportage Merhabalar bu aracın kullanıcısı olarak yakıtı hakkında otomatik şanzımanın dizel motorla uyumu hakkında bilgi verebilirmisiniz? Malum dizel ve otomatik kolay bir kombinasyon değil. Bilhassa 2005 ve 2009 arasındaki modellerde bir sorun varmı özellikle şanzımanında? Yazıyı...
  17. KILINÇ

Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine Teşekkür ederim :)
  18. KILINÇ

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine Artık noktayı koymak açısından canon mu yoksa nikonmu bu formu okuyanlardan yanıt bekliyorum.Sormayı unuttum İsmail Bey siz hangi makineyi kullanıyorsunuz.

19. KILINÇ

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine peki ccd sensör düşük ışıkta bile kaliteli görüntü veriyor cmos sensörün ise aydınlatmaya ihtiyacı var demiştiniz nikonun d3100 modelinde cmos sensör var cmos sensörün gerekli yerde ışık ihtiyacını flaş karşılarmı flaş sayesinde cmosla ccd nin netliğini ne...
  20. KILINÇ

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine ayrıntılı bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR