Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? festival duyurusu ne zaman yayınlanır

2. KILINÇ

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Victorinox 13 işlevli olanı ben kullanıyorum gerek avda kampta balıkta çok kullanışlı tavsiye ederim :) bıçak diyorsanız Ankarada iseniz mogan bıçaktan temin edebilirsiniz yerli üretim ama kalitesiz değil dünya standardı 440 c çelikten...
  3. KILINÇ

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? Aladağlar tam olarak nerededir Bolu merkezden kaç km dir hangi ilçe sınırlarındadır veya Ankara ekibinden burayı bilen varsa kaç km dir bilgiledirirseniz sevinirim.

4. KILINÇ

Ynt: Doğa Sporları Festivali Çok teşekkürler :)
  5. KILINÇ

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey O kilit yerine difransiyel kilidi taktırırsanız arazide daha iyi performans alırsınız Yinede o kilit nekadar gerekli onuda terano kulanıcılarına sorarsanız daha iyi olur selamlar

6. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Sevgili avcı arkadaşlarım ve abilerim boşuna cevap yazmaktansa bu mayıs ayındaki mak kararlarında sağlıklı kararlar alınması için yabana görüşlerimizi gönderelim boşuna zaman harcamayalım maka zaman harcayalım gerçi makada boşuna nefes tüketebiliriz ama olsun en azından...

7. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar (Hay Allah Kılınç kardeşim eleştirecek şimdi ... Büyük harf kullandın cümle boyunca diyecek....) Evet aynen öyle uyarıyorum sonuçta bu sitenin kuralları var uyulması gerek kuralları önemsememeniz hiç hoş değil
  8. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar
  9. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Sayın Selim sarper cümle boyunca lütfen büyük harf kullanmayınız büyük harf bağırma anlamına gelmektedir lütfen yazınızı düzeltiniz yazmadan önce sizi forum kurallarını okumaya davet ediyorum

10. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar komikkkkk ;D ;D ;D Öyle birşey hiçbir zaman olamaz

11. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Merhabalar olaya bu denli güzel ve objektif yaklaştığınız için çok teşekkürler yazdıklarınızdan anlıyorum ki bence sizde avcılık yapmış ve doğayı iyi gözlemlemişsiniz tıpkı gerçek avcılar gibi yanlız şöyle birşey var malesef domuz bir süre sonra sese de alışıyor çiftçi...
  12. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Sayın Niyazi Uzun onlar avlayıp satıyorlar diye sizinde katliam yapma zorunluluğunuz yok limitler dahilinde avlanıp avcılık etik kurallarına uyar ve onları uyararabilirdiniz ayrıca avcılığı bilinçli olarak yapanlar var diyebilirdiniz o kişileri avcı olarak...

13. KILINÇ

Navara hakkında

Ynt: Navara hakkında Mt ve at den kastınız nedir?
  14. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Devletin sayımları nasıl yaptığını bende biliyorum envanter diyorlar demesi kolay yapması çok zor sadece söylüyorlar bir yazıda okumuştum bakanlık Erzinacana yazı gönderiyor domuzları sayın diye adamların sayım yaptıkları felan yok diyorlarki domuzlar Erzuruma geçtiler...
  15. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Yaşar Ergün bey keklik tavşan azalmış diyor öyle olsaydı bunların avlanması Tüm Türkiye'de yasaklanırdı tıpkı sülün,suna angıt ördeği alageyik anadolu parsı vaşak bağırtlak toy ve daha birçokları gibi ayrıca kınalı keklik avı serbesttir limiti 2 tanedir çünkü çok kıymetli...

16. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Avcı olmayıpta böyle bilinçli düşünen ve bu işe objektif bakan az kişilerden birisiniz doğruları söylediğiniz için doğru bildiğiniz bir şeyi savunduğunuz için sonsuz teşekkürler selamlar :)
  17. KILINÇ

Ynt: Doğa Sporları Festivali Tam bir tarih ne zamana kadar açıklanır herhangi bilginiz varmı? Çünkü işyerimde yıllık izinleri bildirmeye başladık ta yıllık izinimi ona göre belirlersem daha iyi olur diye düşünüyorum.Selamlar :)
  18. KILINÇ

3.Gezenbilir Doğa Sporları festivali ne zaman? moderatörlerden cevap bekliyorum geçen yılın fotolarına baktım süperdi bu sene daha da güzel olur tahminimce planımızı önceden yapıp kendimizi ona göre ayarlarsak iyi olur bu festivali kaçırmak istemiyorum.Selamlar Saygılar

19. KILINÇ

LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

Ynt: LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR Merhabalar araç benzinde şehiriçi 40 krş lpgde 20 krş yakar bakımları masraflı değildir parça sorunuda yoktur Türkiyede tutulan marka olduğu için parça fiyatları makul düzeydedir servisi bana heryönde sorunsuz araç dedi 100 binde bir trigger ister...
  20. KILINÇ

2002 crv yardım

Ynt: 2002 crv yardım Arazi modifikasyonuna gerek yok çünkü çok sert arazi şartlarında kullanamazsınız malum low ranke dif kilt yok bende de crv var ama at bir lastikle doğal etkinliklerde kışın çamur kar toprak yolda 4x4 ün ayrıcalığını hissedersiniz iyi sürüşler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR