Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Bu sizin verdiğiniz koyun örneğinden daha komik bir şey olamaz ;D avcı yabani yani insandan kaçma şansı olan hayvanı avlar. Selamlar

2. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Merhabalar Eğer siz et yiyorsanız etini yediğiniz hayvanda öldürülüyor sizde et yiyerek hayvan öümüne sebep oluyorsunuz size bu hakkı kim verdi? Nasılki et yemek sıradan birşeyse av hayvanı avlayıp yemekte sıradan birşey.Burada birisi tetiği çekmek diğeri bıçakla...
  3. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Keklikler tavşanlar bıldırcınlar geyiklerde etini yememiz için yaratılmıştır islamiyet kurallarına göre eti yenen hayvanlardır koyun etini satın alıp veya sürümüz varsa bir koyun kesip yemek ne kadar doğalsa tavşan avlayıp yemekte o kadar doğaldır ayrıca benim yukarı...

4. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Malesef bu ince noktayı anlayamıyoruz her öldüren avcı değildir literatürde olabilir ama gerçekte değil bu ince çizgiyi çağdaş toplumlar anlamışlar onun için hem avlanıyorlar hemde koruyorlar mesela Avrupa Amerika tam bağımsızlıklarını henüz 25 yıl önce kazanmış Doğu...
  5. KILINÇ

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Anlayışınıza teşekkür ederim Faruk abi anlaşılan Antalya ekibi toyotadan vazgeçemiyor hep toyotacı ve olmaktada haklısınız :)Eşinizide izci programı Antalya buluşmasında izledim toyota hilux ile...

6. KILINÇ

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Merhaba Faruk abi etkinliğe katılamadım bir şey soracağım siz toyotayı sattınızmı listede gmc denali gördüm senin tek rakibi dağkeçisi olan canavarı izci programlarından ve fotolardan biliyorum...

7. KILINÇ

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Etkinliğin görsellerinin paylaşılacağı linki göremiyorum
  8. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Dediğiniz gibi kaçak avcılık hep olur ama avcıların çoğu bilinçlense o zaman onlar pek ön planda olmazlar medyada hep bohçacılar avcı olarak gösteriliyorlarsuç gerçek avcılara kalıyor bilinçli olup birlik olup sesimizi duyursak avcıların gerçek doğa korumacı olduğunu...
  9. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Merhaba yukarıda dediğim gibi avcılık insanlık kadar eski insanın yaradılışında olan bir şey bunu yok edemeyiz ama kısıtlamalarla yapabiliriz günümüzde bunu vahşice yapanlar var ama eskiye nazaran az mesela duyuyorum 30 yıl evvel 100 bıldırcın kendileride kabul ediyorlar...

10. KILINÇ

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Onların anlamını bende bilmiyorum

11. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Selamlar turnayı avcılar vurmuş demişsiniz turna av hayvanı değildir avlanması yasaktır onu avcılar değil kaçak avcılar veya gazeteci Ufuk Güldemir'in deyimiyle bohçacılar vurmuştur avcı sezon kapanıca yaniyavru dönemi başlayınca tarihleride bellidir av yapmaz bohçacı ise...
  12. KILINÇ

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Ben teşekkür ederim

13. KILINÇ

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Merhabalar ben 98 crv kullanıyorum araç sıralı sistem lpgde şehiriçi km de 20 krş benzinde 42 krş yakıyor faaaark var ;) bakım ve parçaya gelirsek hondaların otomobillerinden farksız honda Türkiyede tutulan parçasına kolayca ulaşılabilen bir araç ne bakımda ne parçada sizi...
  14. KILINÇ

Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010) Can abi çamura iyi batmış çeken aracın silindirlerine sağlık :)
  15. KILINÇ

Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010) Teşekkür ederim

16. KILINÇ

Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010) Merhabalar pek fazla görsel olmasa da haftasonu hoş vakit geçirdiğinizi tahmin ediyorum mangal çamur 4x4 olurda hoş vakit geçirilmezmi? ;) Bir sorum olacak bu tek kapı g.vitara çamur ve dereden geçerken LR demiydi birisi bana bu...
  17. KILINÇ

Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010)

Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010) Bir aksilik olmazsa mutlaka gelirim.Yeni sticker demişsiniz benim aldıklarımdan farklı bir tasarım mı?
  18. KILINÇ

Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010)

Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda Duyurusu (28 Mart 2010) Ben stickerlarımı mahalli offroad yarışlarındayken aldım.Zerrin abla bitti sanıyormuş ama büyüklerden bir tane kalmış oda bana kısmetmiş :) malesef etkinliğe gelemiyorum size iyi eğlenceler artık fotolara bakarız ve 11...

19. KILINÇ

Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

Ynt: Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010) Bu izler tavşana ait yanlış görmediysem iki pati izi önde biri arkadaydı tavşan izi böyle olur
  20. KILINÇ

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Merhabalar ben bu etkinliğe katıldım fotolar çektim ilk defa yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz bu başlığın altına nasıl link açarak paylaşabilirim?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR