Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Google earth ten inceledik sizin tarif ettiğiniz yol o viyadük kavşağına çıkıyor yarışta görüşmek üzere

2. KILINÇ

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Teşekkür ederim
  3. KILINÇ

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Selamlar yarışın yapılacağı yeri bana tarif edermisiniz Sincanda oturuyorum Mühye köyüne nasıl ulaşabilirim ilk defa böyle bir etkinliğe katılacağım aracım Honda crv malum LR yok mekana ulaşmak beni zorlarmı?

4. KILINÇ

ML ve LR

Ynt: ML ve LR Sorularımı dikkate aldığınız için teşekkürler
  5. KILINÇ

Navara hakkında

Selamlar bu aracın 4x4 modelini kullananlar bana yakıtı dif kilit varmı aracın kronik bir sorunu varmı özellikle otm. viteslerde bu gibi konularda bilgilendirirlerse sevinirim

6. KILINÇ

ML ve LR

Ynt: ML ve LR Lpg de ne kadar yakıyor bilginiz varmı

7. KILINÇ

vitara ve lr

Ynt: vitara ve lr Teşekkürler
  8. KILINÇ

ML ve LR

Ynt: ML ve LR Peki bu araçlar sürekli dört çekermi yoksa lr'yi devreye aldığımızda mı 4 çeker oluyor
  9. KILINÇ

vitara ve lr

Ynt: vitara ve lr Soruma cevap yazacak yokmu?

10. KILINÇ

ML ve LR

Merhabalar ml 320 lerde low range varmıdır kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

11. KILINÇ

Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var

Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var Açıklamanız için teşekkürler benim aracın vergisi kasko bedelinin %5inden daha düşük aracımıda yeni aldım fazla vergi ödemedim ama daha sonra arabamı değiştirdiğimde 7-11 yaş arası 4.6 hse range rover :D ilk işim bu dediğinizi yapmak olacak umarım bütün...
  12. KILINÇ

Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var Yalnız sizin ilk cümle ile sonraki verdiğiniz örnek çakışıyor%5'i geçmemesi gerekiyor demişsiniz örnekte ise vergi kasko bedelinin %5'ini geçerse bu aşan farkı vermiyorsunuz sizden en fazla kasko bedelinin%5'ini alabiliyorlar doğrumu anladım

13. KILINÇ

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bu sitede konuya hakim olan bir kişi aracın motor bloktaki silindir aralıkları birbirine yakın olduğundan tam soğutma yapılmadığın hararet yapıyor sekmanlar aşınıyor araç yağ yakıyor diye yazmış bende ekleyim dizel araç hararet yaparsa benzinli bir araca...
  14. KILINÇ

Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var Merhabalar aracın mtv vergisini düşürme hakkında bilgilendirirseniz sevinirim bunun için aracın kaskolu olmasımı gerekiyor?
  15. KILINÇ

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO Bıkmadan sorularımı cevapladığınız için çok teşekkürler

16. KILINÇ

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO Teşekkür ederim son bir soru eğim kalkış sistemide varmıdır bu arada aracınızın modifikasyon fotolarına bakıyordum araç güzel olmuş bol çamurlarda ve güle güle kullanın
  17. KILINÇ

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO Ben discolarda eğim iniş tc gibi elektronik sistemler var diye duydum ama bir disco 2 kullanıcısı olarak sizden öğrenmek daha doğrudur diye düşündüm onun için sordum
  18. KILINÇ

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO Aslında belirtmek istediğim disco 2 lerin 2500 cclik motorları birde nette baktım bir td5 hse ler var birde 2.5 tdi var bu ikisi arasında ne fark var biliyormusunuz?Bir soru daha disco 2 lerde eğim iniş ve eğim kalkış kontrol sistemleri varmıdır?

19. KILINÇ

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bu araçların kronik bir problemi varmı?Hararet yapıp motor arızası çıkarıyor ama onuda büyük radyatör takılarak hallediliyor diye okumuştum bu sitede.Sizin araçlarınızın radyatörü orijinalmi böyle bir sorunla karşılaştınızmı?
  20. KILINÇ

2.5 TD DİSCO

Merhabalar 2.5 td disco kullananlar varsa bu aracın performansı hakkında beni biligilendirirlerse sevinirim bu araca 2.5 motor zayıf kaçar gibime geliyor ama tabi kullananlar daha iyi bilir şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR