Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar 2.7 td terranolar km de ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim

2. KILINÇ

Dakar Amblemi

Merhabalar dakar amblemli yazıyı Ankara'dan nereden temin edebilirim?Oturduğum ilçede birkaç aksesuarcıya sordum amblemi bilmiyorlar bile
  3. KILINÇ

Ankara'da Nereden Strap Alabilirim?

Ynt: Ankara'da Nereden Strap Alabilirim? teşekkür ederim

4. KILINÇ

Ynt: Ankara'da Nereden Strap Alabilirim? İkmal ticaretin yerini öğrenebilirmiyim?
  5. KILINÇ

Selamlar Ankara'da strep ve u mapa kiliti nereden alabilirim?

6. KILINÇ

Difransiyel kilidi

Ynt: Difransiyel kilidi Merhabalar takılabilir ancak 4x2 olduğu için bu aracı sert arazide pek kullanamazsınız bence bir araçta low range yoksa dif kilidi taktırmanın manası yok onun için taktırmanızı tavsiye etmem tabi asfalt modifiyeli araçlar gibi sıfır çizmek için lastik yakmak için...

7. KILINÇ

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Gönlünüze göre bir araç bulursunuz inşallah
  8. KILINÇ

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Merhabalar bu aracın yakıtı tabi civicten biraz fazla olur ama aynı sınıftaki diğer markalara bakacak olursak vtec teknolojisi derim bakımı derseniz suv kasa diye bakımı masraflıdır ön yargısı yanlıştır bende 98 modelini aldım bu aracın...
  9. KILINÇ

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Merhabalar bende 98 crv kullanıyorum ki siz bi üst kasasını alacaksınız heralde tavsiye ederim sizin alacağınız modelin içide eski kasalara nazaran daha geniş teknik konulara gelirsek hondalar konfor ve mekanik olarak çok sağlam araçlar yakıt konusunda da çok iyiler dikkat...

10. KILINÇ

Avcılar Korkunca Kuşların Sayısı Arttı

Ynt: Avcılar Korkunca Kuşların Sayısı Arttı Avrupada ki hayvanların kendilerine yaklaştırma sebebi o hayvanların yetiştirilip salınmasından dolayıdır bunun için orada hayvan popülasyonu çok fazladır Türkiye'de ise yetiştirip salınma yapılmadığı için hayvanlar tamamen vahşidir ve popülasyon da...

11. KILINÇ

Ynt: Avcılar Korkunca Kuşların Sayısı Arttı Eber gölünün de yavaş yavaş su tutmaya başladığını biliyorum eski günlerine hiçbir zaman dönemez ama olsun bu da sevindirici.
  12. KILINÇ

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Avcıların ortak sesini oluturmuşsunuz bir avcı olarak teşekkür ediyorum

13. KILINÇ

Ynt: Avcılar Korkunca Kuşların Sayısı Arttı Merhabalar bende bir avcı olarak birşeyler yazmak istiyorum Göçmen kuşların sayısındaki azalma 50 yıldan beri süre gelen sulak alanların kurutulmasıdır. Tarım alanı yapılacak diye kurutuluyor o tarla da enfazla 5- 6 sene verimli oluyor sonra tuzlanma...
  14. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit billgilendirmeniz için teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım konuyu ;)
  15. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit evet var ama burada forumlarda yazıyorlar araçlarda mutlaka ubolt ve u kilit olmalıdır diye onun için sordum birde bendeki strepin ucunda kanca var,bu sitedeki etkinlik resimlerinde vardı araçlarda streplerin ucunda kanca yok direk uboltamı bağlanıyor?

16. KILINÇ

U bolt ve Ukilit

Ynt: U bolt ve Ukilit bende 98 crv var bu aracın neresine takılabilir takılabilmesi için tamponda ne gibi değişikliklere ihtiyaç vardır?
  17. KILINÇ

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? toyota,land rover,jeep,mitsubishi,mercedes,suzuki,nissan hepsininde birbirine göre avantajı ve dezavantajları vardır özellikle mitsubishiyi ve nissanı yazdım Türkiyede tutulmamasına rağmen çok başarılı 4x4 lerivar pajero shogun montero xterra pathfinder
  18. KILINÇ

crv ve tc

Merhabalar crvlerde tc varmı?

19. KILINÇ

Difransiyel kilidi

Ynt: Difransiyel kilidi 4 çekerde kalma süresi kısa olabiliyor demişsiniz forumda bir arkadaş freelanderde aynısını demişti 5 dk 4çekerde kalınca sistem ısınıp devreden çıkıyor diyordu bu bir arıza olabilirmi benim başıma hiç gelmedi ama o freelanderde olanı diyorum
  20. KILINÇ

Delici ve Yayıcı Sis Farları

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları beyazdan kastım camı beyaz yani şeffaf olanlar yoksa ampul tabiki sarı ışık veren olacak sizin sarıdan kastınız da camı sarı olanlar heralde. birde tampona küçüklerden bile taksak bi önceki mesajınızda demiştiniz akım değeri aynı diye o zaman yine aynı,aküden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR