Arama sonuçlarınız

1. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi 15 gün sonra almayı düşünüyorum maddiyat açısından

2. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi bende internetten baktım bf nin 205 70 15 ebatını bulamadım ama dueler 694 ü buldum dediğiniz gibi yardımlarınız için teşekkürler.
  3. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi her yönden bf goodrich ile dueler 694 ü kıyaslarsak hangisi üstündür

4. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi Dueler AT 693 nasıldır oda hem on hem offroad lastiği heralde. 694ün açıklamalarında karda sulu zeminde ve çamurda ki performansından bahsediyor arazi ve asfalt lastiği olduğunu söylüyor kendi sitesinde. 693 ise daha dişli sanki dişleri at değilde mt gibi duruyor...
  5. KILINÇ

AT Lastikte Marka Seçimi

Merhabalar aracıma at lastik almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz ben avcılıkla uğraşıyorum onun için asfalt stabilize çamur ve karlı yollarda kullanacağım ama çok sert arazi koşullarında kullanmayacağım aracım honda crv lastik ebatıda 205 70 15 şimdiden teşekkürler

6. KILINÇ

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) etkinliğin yeri belli oldumu bu etkinliğe gelmek izlemek için herhangi bir gruba filan katılmaya gerek varmıdır buluşma yeri neresi bilgilendirirseniz sevinirim bu arada aracım crv gideceğiniz yer çok sert bir...

7. KILINÇ

Honda HR-V ve VTEC Motor?

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? Alper bey aracınızın şanzımanında bir problem varmı mesela kavrama gibi
  8. KILINÇ

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? aynen öyle ön tekerler boşa dönünce arka tekerlerin mutlaka dönmesi gerek eğer sorun yoksa
  9. KILINÇ

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? burda önemli olan tekerlerde zorlanma olması değil tekerin boşa dönmesi çamurda da olsa liftdede olsa teker sonuçta boşa dönüyor ve dört çekere geçiyor liftte kaldırıp denediyseniz sorun yoktur yanılmıyorsam siz aracı patinaj çekecek bir zeminde değil kuru...

10. KILINÇ

Honda Passport

Ynt: Honda Passport Makyajlı kasası gayet güzelmiş keşke Türkiye'de yaygın olsaydı bu araç mesela crv gibi

11. KILINÇ

Honda Crossroad

Ynt: Honda Crossroad İlk defa görüyorum bu aracı ve ilk defa duyuyorum hondanın bir ara roverla ortak çalıştığını disco görünümlü honda ilginç doğan görünümlü şahin gibi :D
  12. KILINÇ

HRV ye Yüksek Lastik Takmak İstiyorum 205 16 60/205 16 80

Ynt: HRV ye Yüksek Lastik Takmak İstiyorum 205 16 60/205 16 80 Elbette mümkün ama hrv nin orjinal lastik boyutu yeterlidir nede olsa bu araçla ağır araziye giremezsiniz doğa gezileri için aracın kendisi ve orijinal lastiği yeterlidir bunun için yüksek lastik takıp görünümü bozmaya yakıtı...

13. KILINÇ

hrv yükseltme konusunda

Ynt: hrv yükseltme konusunda Merhabalar hrv bildiğiniz üzere suv bir araçtır otolara göre yüksekliği gayet iyidir ama tam bir arazi aracı değildir hafif doğa gezileri yapabilirsiniz bunun için yükseltmeye boşuna masraf etmeyin yükseltseniz bile arazi vitesi ki biz LR diyoruz olmadığı için her...
  14. KILINÇ

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? Ayrıca şunuda belirtmeliyim difransiyel kilitmesiyle dört çekere geçen araçlarda tekerin boşa dönmesi gerekir hrvde böyle bir araçtır.
  15. KILINÇ

Ynt: Honda HR-V ve VTEC Motor? Sayın Alper1972 aracın 4 çekere geçmesi için tekerlerin boşa dönmesi lazım yani kaygan veya çamur bir yol olması lazım siz en iyisi bir servise gidin aracı liftle kaldırın ve tekerler boşa çıksın öyle deneyin hem çamura batma riskinden de kurtıulursunuz :) bendede...

16. KILINÇ

Araçlarda honda alt bölümü

Ynt: Araçlarda honda alt bölümü Benim kimseye kızdığım yok sadece merak ettiğimden sordum.Espri olsun diye yazdım, bu arada merakımı giderdiğiniz için çok teşekkür ederim ayrıca sitede herkese eşit davranıldığından şüphem yok
  17. KILINÇ

CR-V 'de kış lastiği seçimi

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi Reklam yapmak istemiyorsunuz belirli kurallarınız var demek ki saygı duyuyorum.Bu mesajı okuyan diğer üyelerden de marka konusunda yardım bekliyorum şimdiden teşekürler
  18. KILINÇ

Araçlarda honda alt bölümü

Araçlar bölümünde honda yazısının yanındaki kutucukta çek işareti yok çoğu markalarda var birde araçlar yazısının altında çoğu markalar yan yana kalın italik yazılmış honda ince çizgi ile yazılmış yoksa hondayı ve diğer ince çizgiyle yazılan markaları beğenmiyormusunuz?

19. KILINÇ

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi Peki michelin bf goodrich a/t mi?Yoksa goodyear wrangler a/t mi?
  20. KILINÇ

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi Ben kış lastiğini yalnızca kışın kullanacağım yaz gelince sökeceğim bu yüzden sizce A/T ler mi yoksa bildiğimiz kışlık lastiklermi daha avantajlıdır bu arada bildiğimiz derken genel kış lastiklerini kastediyorum.Birde bu A/T lere baktığımda diş kalınlığı ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR