Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 98 frontera 2.5 dizel aracımda yolda giderken birden gaz kesnesi yapıyor. Sanki gaz pedalından ayağımı çekmişcesine gazı kesiyor. Birkaçkez pompalıyorum olmuyor ve vites değiştirmek durumynda kalıyorum. Kısa bir süre geçtikten sonra (1 dakikadan az) aynı olay tekrarlıyor ve yine vites...
Merhaba arkadaşlar. 1998 model 5 kapı opel frontera sahibiyim. Aracımın ruhsattaki "modeli" 2.5 TDS olarak geçiyor ve yine aynı ruhsatta "motor hacmi" 2000 cc olarak geçiyor. Böyle bir araca takılabilecek en büyük tip lastik abetı nedir? Aracı yükseltme kiti ile değil, takoz atılarak yükseltmek...
Merhaba arkadaşlar.bu aralar kafamda bir suburbandır dolanıp duruyo :D siz üstadlara sormaya karar verdim. diyelim ki bir suburban almaya karar verdik. azda olsa yakıt avantajı sağlayabilmemiz için 6.2 dizel mi tercih edersiniz, yoksa 5.7 LPG mi tercih edersiniz? kullanan üstadlardan yakıt...
ACİL YARDIM!!! - 1998 Dizel Opel Fronera Debriaj seti (Debriaj baskı balata)
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz üzere tecrübeli arkadaşlarımızdan acil yardımlarını rica ediyorum.
1998 model Opel Frontera 2.5 turbo dizel aracım var. Fakat şöyle bir sıkıntımızda mevcut.;
Aracımın...