Arama sonuçlarınız

1. matiate

Sakarya Büyükşehir belediyesi Beşiktaş vadisi doğa yürüyüşü 17 nisan 2011

Ynt: Sakarya Büyükşehir belediyesi Beşiktaş vadisi doğa yürüyüşü 17 nisan 2011 Emeği geçen herkese teşekkürler :) Közde çay keyfinin tadıda bir başka olmuştur ;D

2. matiate

Gezenbilir Izmir Lite; Balçova Baraj Gölü Doğa Yürüyüşü ( 24 Nisan 2011 - Yarım gün)

Ynt: Gezenbilir Izmir Lite; Balçova Baraj Gölü Doğa Yürüyüşü ( 24 Nisan 2011 - Yarım gün) Çok iyi yapmışsınız Gürhan :) Sevindim kendinizi doğaya atmış olmanıza. İnşallah bir dahaki kamp etkinliğinde kocaman mutlu ailemiz tekrar bir arada olur :)
  3. matiate

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011) Tamamdır :)

4. matiate

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011) Fikir olarak cazip :) Alınırsa ben kullanma hakkımı hemen meraklılarına devretmek isterim :)
  5. matiate

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011) Pazar günü için araçlarınızda boşyer olacak mı ? Bizimle cumartesi günü gelemeyip,pazar günü gelebilecek arkadaşlar olabilir diye sorayım dedim :)

6. matiate

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011) Hadi bakalım faciabuktan ( bir arkadaşım öyle telaffuz ediyor ;D ) mesaj at :)

7. matiate

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011) Kulanmayı öğrenmesine öğrenirimde,gps almak için 13 ay daha beklemem gerek :) Bütçe uygun değil henüz ;D
  8. matiate

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağ Doğa Yürüyüşü (21 Aralık 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağ Doğa Yürüyüşü (21 Aralık 2008) Tekrar fotoğrafları inceledim.Gerçekten çok keyifliydi :) Zaman ne çabuk geçiyor sanki dün gibi... :)
  9. matiate

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011) Kamp etkinliğine katılım az olacak gibi :)

10. matiate

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Bende bu şekilde katkıda bulunmuş oldum yürüyüşe... 23 Nisan etkinliğinde buluşmak dileğiyle arkadaşlar :)

11. matiate

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Çay çok iyi geldi onlara :) Tabi banada ;D
  12. matiate

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Yağmur başlayınca malzemeleri toplayıp,çam ağacının altına sığındım :) Bu arada arkadaşlarda göründü :)

13. matiate

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Hazırlıkları yapıp,bekledim koyulmaya :)
  14. matiate

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Yürüyüşe katılamadım ama telefon ile sürekli irtibat halinde idim :) Dönüş noktasında,arkadaşların içi ısınsın diye bir jest yapayım dedim :)
  15. matiate

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Geçmiş olsun ve teşekkürler Gürhan kardeşim :)

16. matiate

Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur? Konuyu yeni fark ettim :) 2008 model silver terios kullanıcıyım Üç yıllık deneyimlerim sonucu tavsiyem,gönül rahatlığı ile alın olacaktır :)
  17. matiate

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa - Ovacık Köyü Kamp Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011) Pazar günü kamp alanına bir sürü araç gelecek bir aksilik çıkmaz ise :) Boşyer olma olasılığı çok.Buluşma noktasına gelirsen,kamp etkinliğine birgünde olsa katılabilir ve talihini çevirebilirsin :)
  18. matiate

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011) Son iniş ve bitiş :)

19. matiate

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011) Papatyalar içerisinde fotoğrafçılarımız :)
  20. matiate

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011) Çatalkaya zirvesi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR