Arama sonuçlarınız

1. A

Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Değerli gezenbilir üyeleri, pazartesi (22.03.2010) günü 2006 model fakat 2005 te trafiğe çıkmış yüksek tavan t5 panelvan almayı planlamaktayım. Bildiğim kadarıyla 5 yaşını doldurduktan sonra ötv ödenmiyor. Bu aracın yalıtımını, tavan havalandırmasını ve genel olarak campere dönüşmesinde beni...

2. A

Defender Puma Motor Değişimi

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi 3. vites ile 70 km de devir yükseldiği için motor gürültüsü çekilmez oluyor fakat 60 ile rahat gidebiliyor, ancak uzun yolda motor gürültüsü yoruyor, bu yüzden 90 km yi geçmek kulak sağlığı açısından sakıncalıdır diye düşünüyorum.
  3. A

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi Araç boş iken düz ve düzgün yolda 100-110, yokuşta ise 3. vitese düşebilirsiniz. aslında sıfır ve faturalı bir puma alınınca proje çizilerek ruhsat değişikliği oluyor diye duydum, yine de bunu konuya hakim birine danışmak gerekir.

4. A

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi evet Abdulkadir bey dizel.
  5. A

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi Tarık bey iyi günler, ben 2,5 düz dizel motor aramaktayım, eğer kendi aracınıza istediğiniz tarzda puma motoru bulduysanız çıkartacağınız 2,5 dizel motora talibim, fiyat konusunda motorun durumuna göre anlaşmaya varabiliriz. tel. numaram 05322660015. Selamlar

6. A

Deffender için Satılık 2.5 Dizel Motoru Arıyorum

Ynt: Deffender için Satılık 2.5 Dizel Motoru Arıyorum 1500 ytl cıvarında, eğer düzgün ise

7. A

Deffender için Satılık 2.5 Dizel Motoru Arıyorum

Aracındaki 2.5 dizel motoru değiştirmeyi düşünen, veya elinde ruhsatlı (resmi) 2.5 orjinal deffender motoru olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Selamlar
  8. A

Silindir Kapak

Ynt: Silindir Kapak Öncelikle merhaba, elinizde 2,5 dizel deffender üst kapak , piston ve krank mili varmı, varsa fiyatlarını vermenizi rica ederim. selamlar
  9. A

2.5 L Benzinli Motoru, Blok Değişmeden Dizele Çevirmek

Ynt: 2.5 L Benzinli Motoru, Blok Değişmeden Dizele Çevirmek Merhaba Reha bey, konu ile ilgili araştırma yapmaya çalışacağım, gerekli bilgilye ulaşınca sizlerle paylaşırım. saygı ve selamlar.

10. A

Ynt: 2.5 L Benzinli Motoru, Blok Değişmeden Dizele Çevirmek Engin bey verdiğinbiz bilgi için teşekkür ederim, ne yazık ki avrupada 2005 model td 5 motorlu, her türlü güvenlik donanımı mevcut Deffenderler 15000 Euroya satılırken ben burada nelerle uğraştığımıza bakınca halimize :D gülüyorum

11. A

Ynt: 2.5 L Benzinli Motoru, Blok Değişmeden Dizele Çevirmek evet kanunen yasak olduğunu ben de duymuştum, ancak yurt dışında yaşayan bir arkadaşım blok değişmeden böyle bir uygulamanın mümkün olduğunu söylemişti
  12. A

Değerli Gezenbilir yöneticileri ve üyeleri, Bodrumda yaşayan ve doğa ile deffenderden kopamayan yeni bir gezenbilir üyesiyim. Deffender 2.5 benzinli motoru Blok değişmeden dizele çevirmek mümkünmüdür, bu konu ile ilgili bilgisini olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yanıtlar için...

13. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam değerli Gezenbilir üyeleri, yıllardır düşünüp bir türlü gerçekleştiremediğim karavan projemin ilk adımını geçtiğimiz hafta bir Land Rover Deffernder Ambulans satın alarak atmış bulunmaktayım. Son 10 yıl Doğa sporları alanında(jeep safari...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR