Arama sonuçlarınız

1. egerce

kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3

Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 teşekkür ederim istap haddinin anca yarısını dolduracak hesaplarıma göre ama tabi daha herşeye yeni başladım

2. egerce

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

şimdi sırada karavanım var ondan sonra büyük bir buggy yapmayı düşünüyorum ama buda sanırım doğa üstü bir böcek gibi birşey olacak bir yandan motorun hesabını yapmaktayım ama daha bu bile bitmedi daha kaporta var saygılar teşekkürler
  3. egerce

Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir?

Ynt: Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir? her ne yaparsam yapayım en iyisini yapmak isteyişim

4. egerce

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) evet hocam daha aday adayı ama en geç allahın izniyle 1 yıla kalmaz almayı planlıyorum sizlerde göreceksiniz çok farklı bir karavan olacak çok değişik fikirlerim var şuan palanını çiziyorum şimdilik sadece yatağı yaptım 3 fonksiyonlu daha çok farklı şeyler...
  5. egerce

mesleğim makina imalatcısıyım bunu aslında avcılıkta kullanıyorum balık ve domuz avı için yapmıştım eylence hat safaya ulaştı nerdeyse üstünden inmiyorum saygılar teşekkürler

6. egerce

evet motor mz kalnı 13 araç parçasından oluşuyor motorun güçlü olması şöyle ara şanzıman var 4 vites ordan geliyor motor yorulmadan 1 ton odun çekebilyor ısınırsa fan devreye giriyor akü zayıflarsada motor miline bağlı renoult şarj motoru var yani üstadım bugüne kadar anormal zorladığım halde...

7. egerce

off road çok zevklidir ama kendi aracınla yapmak bambaşka bir duygu buda başka bir video http://www.youtube.com/watch?v=bXhvo10Xx0U&feature=youtu.be
  8. egerce

teşekkür ederim daha devam ediyorum şimdilik bukadar

9. egerce

altı ay uğraştım sonunda istediğim gibi oldu araç 5+4 toplam 9 vites 9ileri 9 geri 4x4 istersen 4x2 oluyor çıkabildiğim son sürat 112 km 3x4 vitesle 8o cm suya batabiliyor 3200 tl ye maal oldu ama en pahalı atv yada buggy ye değişmem beğninize arz ederim http://www.youtube.com/watch?v=-SZieHpKfTg

10. egerce

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) selam arkadaşlar ben bursadan halil ibrahim 32 yaşında evli 1 çocuk babasıyım makine tasarım ve imalatcısıyım bir önceki işim vip araç ve karavn imalatıydı bir süre yaptım ve bıraktım şimdi kendi karavanımı yapmak için kolları sıvadım yeni tasarımlarla fikirlerle...
  11. egerce

Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 devama edecektim ama pek ilgi görmedi o yüzden durdum sağolun genede

12. egerce

ben bursada halil herkeze saygılar selamlar bursada belli bir süre karavan imalatı yaptım şimdi ise kendi karavanımı tasarlamaya başladım ilk tasarım yatak beyeninize arz ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR