Arama sonuçlarınız

1. egerce

Airboat ve Hovercraft

Ynt: Airboat ve Hovercraft hocam tek kelime ile mükkemmel eline koluna aklına sağlık saygıyla eğiliyorum

2. egerce

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası saygılar hocam sağol
  3. egerce

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV teşekkür ederim hocam saygı bizden evet biraz destek bu içimizdeki acı ve kanamakta olan bir yara bazı insanlarımız malesef önce alay etmeyi tercih ediyor yabancı birisi birşey yaptığındada vay be adamlar yapmış diyorlar oysaki türkiyede keşvedilmemiş ne...

4. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV estafurullah saygılar
  5. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV difransiyeller arçeliğe ait orta difransiyeli kaynatıp dağıtıcı olarak kullandım oradan çıkmacıdan aldığım şaftlara oradan tekrar ön arka difransiyele gidiyor arka arçelik ön ise dışı arçelik içi reno aksı saygılar

6. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV dışı tripörtör arçelik 3 tekerlekli içi reno saygılar

7. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV uğur bey teşekkür ederim konu içinde bunu izah ettim yayların sertliğini ayarlıyabiliyorum saygılar
  8. egerce

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı teşekkür ederim ilginize saygılar sunarım daha arşatırıyorum bu konuda herhalde en büyük desteği buroff daki arkadaşlardan alıcam bir boşlukta gidip enine boyuna danışayım selametle
  9. egerce

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı teşekkür ederim

10. egerce

Yaptığım Son Maketlerim

teşekkür ederim cavit abi :D

11. egerce

Yaptığım Son Maketlerim

teşekkür ederim sadece topun alt gövdesi ahşap saygılar
  12. egerce

Yaptığım Son Maketlerim

bronz maketlerim herbiri küçültülmüş orjinal ölçülerdedir hiç bir yapıştırıcı yada leğim kullanılmamıştır saygılar

13. egerce

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV ilk günden bugüne http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1503397598938.67417.1654184469&type=3
  14. egerce

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı arkadaşlar merhaba beni bazı arkadaşlar bu linkten tanıyacaktır http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85964.msg1104633#msg1104633 bu linkte bir arkadaşımız portal aksdan bahsetti ve bende kısaca göz attım sanırım bu sizler için bihayli ciddi bir...
  15. egerce

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) sağolasın hocam ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86283.0 bunlarda benim hobilerden saygılar

16. egerce

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) yüklenmiş ya hocam
  17. egerce

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası seyfettin abi valla o konunun burasıyla alakası yok sen olayı biliyorsun zaten o gece oldu bitti bekir abiyle cavit abiyi zaten dinliyorum hocam.bak yazdılar bende tamam dedim bugun başladım ikili dönere fırsat buldukca çalışıyorum ama işlerim çok sıkışık o yüzden...
  18. egerce

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası teşekkür ederim tanju bey bütün koltuklara uygulanacak hatta tekliye bile saygılar

19. egerce

Döner Koltuk Sehpası

Ynt: Döner Koltuk Sehpası ön ikili döner koltuk çalışmasına başladım çok yakında proje hazır olacak ilk ducatodan ölçüleri aldım mümkün gibi duruyor buna benim ihtiyacım olacak ama sizler böyle bir duruma ihtiyaç duyarmısınız bilmem ama ben ticari olmasada kendim için birtane yapıcam saygılar
  20. egerce

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) cavit abi sağol linkler işimi gördü

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR