Arama sonuçlarınız

1. dilemma

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sınoptan sıkıldım İstanbuldayım burdan da sıkılınca nereye kendimi atacagım bılemıyorum ;D

2. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hafta sonu herkes bıryerlere atmıs kendını bol bol gezmıs ya Murat ve Ömer de keyıflı bı haftasonu gecırmısler Murat gezdıgı yerlerı söylerken içim gıttı valla :-\ tabı gezın gezın benım ıcın de :D
  3. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ıyıdır Esracıgım sen nasılsın bugun keyıifler yerınde görünüyor

4. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaslar ;D
  5. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydınlar ;) Muratla buluştugunuza sevındım o gün senı bekleyıp durdu netten cıkacaksın dıye :D

6. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... meclis

7. dilemma

Taze Ceviz Tatlısı ve Diğer İlginç Tatlılar

sedat bey merakla bekliyorum valla patlıcan reçeli nasıl oluyor bilmeyi bırak görmedim :-\ tarifte verecek misiniz yoksa :D
  8. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bence gayet ucuz eminönünde bır bankta soluklanırken yantarafta çaycı kardeş bir tane çifte onlar ıstemeden çay getırdı onlarda alalım bari dedıler daha sonra bardakları alamaya geldığinde 5 ytl deyınce içtiklerine içeceklerine pişman olmuslardı ;D
  9. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D e gıbrısa ve sinopa da beklerik bir ara... bizim gruptan tek ben mı varım yoksa olanlarda ılgılı degıl mı ne bilmiyorum

10. dilemma

Adrenalin'in Tavan Yaptığı Anlar...

Ynt: Adrenalin'in Tavan Yaptığı Anlar... mümkünse ben layım bunlardan ya ;D özellikle atlamak gerektırenleri çok çılgınca o heyecanı yasamak ısterdım :-\

11. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba Esracıgım tatıl planları aldı basını gıdıyor valla ;D evet agustos ayında arkadaslarımı ağırlamayı düşünüyorum canım mersin ve samsundan arkadaşlarım gelecek ama sizlerlede olmayı çok ısterdım dogrusu :-\
  12. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dinlendirici bır yere benzıyor :)

13. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) çok güzel tam tatıl zamanı ne yapmayı planlıyorsun pekı
  14. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) önemlı değil ;) sen izne cıkmayacak mısın yap bir tatıl kendine gel :)
  15. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet Murat pek yaptım sayılmaz herkes uyuyor ne yapayım sıkıldım belki baktıkca uykum gelır demıstım ama gelmedı ::) kahvaltı menün pek iştahımı açmadı ama süslü püslü birşeyler olsa daha güzel olurdu ;D ama yinede sağol zeytinlere dalabilirim :D

16. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Murat sana da hayırlı cumalar haftanın son günü mesai bitimi gelemek bılmez şimdi :)
  17. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet ben bugün 6 da kalktım annem evde olmadığı için babamın kahvaltıdaki isteklerini yerine getırmek bana düştü daha sonra uyuyamadım zaten arkadaşımı beklıyorum yürüyüz yapacagız hala gelecek ;D ben çalışmıyorum okudugum için tatıldeyım :D
  18. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın Nurancığım, erkencı misin bana mı öyle geldi :)

19. dilemma

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Ben Sinop'tan Ebru Keleş. İngilizce ögretmenliği okuyorum. 22 yaşındayım. Doğayla ilgili ciddi deneyimlerim olmadı ama burada ki güzel paylaşımlar sayesinde olacak. :) Aslında etkinliklerin yoğun olduğu dönem de okulumun olması (ki çok yoğun...
  20. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) umarım bir aksılık çıkmaz ve yerini alırsın ;) bana gelince o tarihte zor misafirlerim var :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR