Arama sonuçlarınız

1. dilemma

Belli Aralıklarla "Bir An" Görülebilen Oluşumlar

Ynt: Belli Aralıklarla "Bir An" Görülebilen Oluşumlar bende merak ettim gerçekten hatta acaba birşey bulabilirmiyim diye araştırıyorum ama bu konuyla ilgili birşey çıkmadı :-\ ama çok harika bir görüntü ;) teşekkürler Mustafa abi :)

2. dilemma

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bende bende ;D canım ben yemeğe gidiyorum sana kolay gelsin yarın görüşürüz aklına ve bedenine iyi bak ;)
  3. dilemma

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II doğada trekking mi off-road mu ;D

4. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 9 eylülde arkadaşlarım var diğer üniversiteki arkadaşlarda toplanıp biraz eğlebeceğiz ;D seninle yüzyüze tanışmak isterim tabi Muratı ve Zerrini(ceranus) de tabi orda olursa görmek istiyorum ;) sayarsam daha çok kişi çıkacak ama ;D tanışmak kaynaşmak...
  5. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... başarmak

6. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet haftaya yarın istanbulda olcam ;D sonrasında İzmirde bir aksilik çıkmazsa ;) bu yaz gezmeyi düşünüyorum Erzuma kadar ulaşabilirim yani :D sen İzmirdesin değil mi ???

7. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bende derse geç kalmanın telaşına unutmustum zaten ama bır haftadır düzenli kahvaltı ve akşam yemegı yıyorum (kahvaltıyı öglen yapıyorum sınav bıtımlerınde :D ) tatil istiyorum ;D
  8. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bende bırazdan yemeğe gitcem baya acıktırdı bu görüntüler beni ya şöyle güzel yapan bır yer oldugunu bılsem şu etleri hıc düşünmeden gıtcem valla aksi halde yersem bır ay sindiremiyorum >:(
  9. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) almayız herhalde ::) yanı umuyorum Murat erken ayrıldı bugün ??? sen kaçta çıkıyorsun

10. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ne demek afıyet olsun bu arada hergün yemek konuşuyoruz ya :D

11. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ne oldu Murat erkencısın nereye gıdıyorsun söndürürüz tabi ne demek çöpleride toplarız hıcbırsey yapmamıs gıbı ;D
  12. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Esracıgım gel gel mangala gel Muratın elınde ;D ayranlarda bizden olsun bari iyi çalkaladıkdemi Esra

13. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat nasılsın isteğini arkadaşlara ilettim hım biz yapalım mı yoksa o mu yapar dediler nasıl istersin hazırmı ;D kimse birşer yazmamış Esra da yoğun sanırım ???
  14. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba Murat resmi arkadaşlara gösterdim odam kahkaha doldu ;D ben sınava gidiyorum gelince görüşürüz hımm Murat senin duanın bır çıktısını alıyım bari :D
  15. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın,günaydın pozitif düşün bugün. Önce gülümse sonra gül kahkaha at ve hatta, ve hatta... Katıla katıla gül korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek...

16. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi akşamlar Murat yarın görüşmek üzere ;)
  17. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi akşamlar görüşmek üzere
  18. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ağlamıyorum işte ağlamıyorum ::) Esra benimkisi çok tatlı valla artık bu hormon işlerini baya ilerletmişler tatlandırıcı da koymuşlar çok güzel ;D

19. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kar
  20. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hııh zaten sizinkiler çok klasik geldi bana ben daha değişik modellerini deneyeceğim 8)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR